Sevgililer Günü Kutlamaları için düzenlediğim anlamsız ürün aranjesidir.
Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.
Yani yine de seninle alakası yok, hiç yorma kendini.
Kökeninin ne olduğu, nereden geldiği önemli değil, sevgililer için olması önemli. Bu yüzden bu tür yazılar ne kadar bol olursa olsun, bu güzel gün kutlanmaya devam edecektir. Kasma. ;)
Kökeninin ne olduğu, nereden geldiği önemli değil, sevgililer için olması önemli. Bu yüzden bu tür yazılar ne kadar bol olursa olsun, bu güzel gün kutlanmaya devam edecektir. Kasma. ;)
Ben evlilik yolunda koşuyorum, sözüm kasanlara :))
Bu evlilik veya bekarlık meselesi değil, evliler de kutluyor bu günü. Kalem cambazı nickli zatın da verdiği linke göz gezdirdim. Batının güzelliklerini dahi almama, onları adeta "Bizden değil!" sıfatına koyma girişiminde olduğunuzu görüyorum. Bir an önce bundan vazgeçin. Diğer İslam ülkelerinden olumlu bir farkımız varsa onlardan daha batılı olduğumuz içindir. :rolleyes:
Ohoo nereden nereye, bu bakis acisiyla cok derin ve alakasiz yerlere suruklersiniz siz bu sohbeti; size kolay gelsin der uzaklasirim sizden katiyen.
Bagladiginiz sohbet ve sahisla hic bir alakam yokken ve tamamen eglence amacli sosyal vurgu yapilan bir videoya bu tarz bir iliskilendirme yapabildiyseniz diger videolara da goz atip gorus ve bakis acinizi degistirmenizi tavsiye ederim.
En azindan bireysel itham vw suclamalardan once kime niye hitap ettiginizi bilmeniz gerektigini dusunuyorum.
Bu gunun tarihi kokenine bakildiginde; Evlilik bagi olmayan kisierin cinsel yasamlarini ogunku devlete karsi savunan ve destekleyen aziz valentin adindaki papaz , bu savunmadan oturu 14 subat tarihinde idam edilmis , ve sonraki donemlerde bu azizin olum tarihi, sevgililer gunu diye ilan edilmis,
Tarihi gerceklik bu
Dolayisiyla en azindan neyi kutladigimizi bilmekte yarar var diye dusunuyorum,
Simdi bazi arkadaslar cikar ve ne demek istiyorsun yok sana ne diyerek olayi ve yorumumu tartismaya surukler eminim , ancak isteyen kutlar istemeyen kutlamaz kimsenin dusuncesi beni ilgilendirmez , sadece paylastim o kadar