wmaraci reklam
tr.link

İnternette nasıl gizli site kurulur ?

9 Mesajlar 3.629 Okunma
acebozum
tr.link

atmacaumut atmacaumut Tek Yol Yazılım ! Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer # Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar kafama takılan bi soru var internette nasıl gizli bir şekilde site açılabilir yani şöle düşünün dünyaca ünlü hacker gruplarının internet siteleri var bu adamlar nasıl yakalanmıyor nasıl yerleri bulunamıyor ?

googleasistan
reklam

Jih4d Jih4d Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ne iş olsa yaparım abi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Bulunmama konusuyla gizli site açmak ayrı şeyler. Gizli siteler tor browser ile bağlanabileceğin deep web'te açılıyor. Sabit domain adı yok statik şekilde sürekli değişiyor bir web sitesinin adresi. Arama yaparak istediğin kategoride illegal siteye ulaşabiliyorsun. Çocuk p*rnosu, uyuşturucu, kiralık katil vs vs.. NSA'nin SilkRoad adlı uyuşturucu satan siteyi kapattırmasıyla hayli popüler oldu deep web.

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Ben gizli derken şu şekilde bahsediyorum . İlk önce yorumunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğim konu şu mesela redhack in sitesi var devlet bu siteyi nerden kurduklarını nerden ulaştıklarını nasıl bulamıyor bunu nasıl yapıyolar

absolot35 absolot35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek kamu personeli
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 8 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

atmacaumut adlı üyeden alıntı

Ben gizli derken şu şekilde bahsediyorum . İlk önce yorumunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğim konu şu mesela redhack in sitesi var devlet bu siteyi nerden kurduklarını nerden ulaştıklarını nasıl bulamıyor bunu nasıl yapıyolar

şimdi size kısa acıklamada bulunayım

devetinde kendi gizli siteleri var bu sitelere belirlenmiş pcler ip adresleri girebilir diger ipler göremezler ve bu siteleri arama motorları kesinlikle indexleyemezler

redhack konusuna gelince bir grup oldukları dogru ama şahsım adına konusayım birşey yaptıklarını yapacak olduklarını düşünmüyorum kendi adlarına paravan blogger adresleri var ve bundan ibaretler kesinlikle daha fazlası degil

ve cogu hacker grupları irc ler üzerinden haberleşirler :)

Sayrim.com !!!
wmaraci
wmaraci

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)
Tayvan gibi her türlü internet içeriğinin serbest olduğu ülkelerde birçok server kuruyorlar. Yayınları oradan yapıyorlar. Birde arkadaşın dediği gibi sabit bir domain yok, onların web sayfalarına girmek kişisel bilgisayara uzaktan bağlanmayla aynı prensibe dayalı. Sürekli değişen IP adreslerini takip ederek girmen gerekli. Ayrıca server kurulan ülkelerde bilişim alanında suçlu iadesi yapmayan, dışarı bilgi vermeyen ülkeler. Amerika server nerde bulsa bile bir dahaki denemelerinde hem server hem ip adresi değiştiği için pek bişey yapamıyorlar, yapsa bile yavaş kalıyorlar.

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Domain sürekli değişirse bulunamaz . ama sürekli aynı olan domainlerde var mesela anonmous grubunun sitesi gibi veya cyber warriorun sitesi örnek veriyorum

hewsel hewsel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 29 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

absolot35 adlı üyeden alıntı

şimdi size kısa acıklamada bulunayım

devetinde kendi gizli siteleri var bu sitelere belirlenmiş pcler ip adresleri girebilir diger ipler göremezler ve bu siteleri arama motorları kesinlikle indexleyemezler

redhack konusuna gelince bir grup oldukları dogru ama şahsım adına konusayım birşey yaptıklarını yapacak olduklarını düşünmüyorum kendi adlarına paravan blogger adresleri var ve bundan ibaretler kesinlikle daha fazlası degil

ve cogu hacker grupları irc ler üzerinden haberleşirler :)

Web siteleri mahkeme kararı ile kapatıldı 2011 egm yi hackledikten hemen sonra kapatıldı.
bu konu ile alaklı twitterden şöyle bir soru soruldu kendilerine neden bir web iste açmıyorsunuz cevab:mahmekeme hemen kapatıyor.
en son bir çalışma içinde olduklarına twitter üzerinden duyurmuşlardır!

Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Brute Force yöntemiyle site hackleyen adamları gözünüzde büyütmeyin. Site açamıyorlarsa korkularından, kapatılmasından değil.

Risal Risal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 5, (%100)
Anonim host, yani müşteri bilgilerini saklı tutan firmalardan sunucularını sağlıyorlar aynı şekilde domain 'leride. Tonga adasını örnek verebilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al