foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar mevcut sitemi uzun zamandır aktif şekilde kullanmıyorum. yazar arkadaşlarımla birlikte. Çünkü tasarımın değişmesi gerektiğini ve mevcut tasarımın kodsal hatalardan oluştuğundan dolayı yenileme kararı verdik. Fakat Wp ile ilgili dah doğrusu kodsal ve tasarımsal yönden bilgi olarak aşırı zayıfım. Yeni bir temamız var jarida teması mutlaka duymuşsunuzdur bunun üzerinden devam etmek istiyoruz. Fakat ben başka bir domainde hostingde bu jarida üzerinde durdum ama istediğim sonucu alamadım çünkü bilgim zayıf bu konuda yapabileceğine güvenen bizlerinde istediklerini entegre edebilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var. konu ile ilgilenen gönüllü arkadaşlar olur ise lütfen mesaj atabilir mi buradan veya özel olarak
iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi konuda yardım istediğinizi biraz daha detaylı açıklarsanız yardımcı olup olamayacağımızı biz de görmüş oluruz. Jarida temasını kullanıyorum fakat nerede takıldınız, neye ihtiyacınız var biraz detaylandırır mısınız?
- KodBurada -
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
tabi daha detaylandırırım. Temayı sadece kurduk ama aktif etmedik siteyi baştan aşşağı sıfırdan tasarlamış olacağız. tema yüklü ama konumlandırılması yapılacak yazarlar kısmı sosyal medya kısmı vb gibi bir çok şey
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İhtiyaç devam ediyorsa yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Site adresi ve detaylı bilgi gönderin, bakayım neler yapabileceğimize.