-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Şunu söylemeliyim, PHP kendi sanal makinesini kullanan bir kodlama dili.Daha önce OS X sunucu diye birşey duymadım (eğer sunucu için soruyorsanız).Bu nedenle en iyisi linux ve dağıtımları.
Ha kendim bilgisayarda geliştircem diyorsanız ise kesinlikle Windows.Birçok yardımcı uygulama var.En basitinen Notepad++.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Birkaç arkadaşımız yazdığınızı yanlış anlamış sanırım :) server tarafından değerlendirmişler olayı, bende ilk başta öyle anladım ancak konuyu okuyunca farkettim durumu.Başlık olarak Php script geliştirmek için uygun işletim sistemi daha iyi olurdu.
Lafı uzatmaya pek gerek yok, ne Linux işletim sisteminde ne de Mac makinelerde Windows gibi kolaylık sağlayacak çok özellik yok.Her bakımdan daha elverişli kodlama için.Neticede işi uzatacak yada insanı yoracak şeylerden kaçınmak gerekiyor daha verimli kod yazabilmek için
1 kişi bu mesajı beğendi.
debian
PHP & Linux Professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
PHP Expert & System Enginner
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
once linux ile basla sonra durumun olursa mac'e gecebilirsin linux iyi ama bir notebookta linux sarj emici oldugundan mac tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci / Php Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle hepinize yorumlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bende şimdi farkettim yanlış anlaşılmalara meyilli bi başlık açmışım. Sunucu olarak sormadım soruyu, kod yazıp geliştirmek için sordum.