-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
merhaba, ben uğur çiftci. henüz 21 yaşındayım. askerliğim 2015 yılına kadar tecilli ve bir alışveriş mağazasında çalışıyorum. çalıştığım için girdiğim projelerde içerik sıkıntısı yaşıyorum. bu bağlamda birlikte birden çok projede çalışabileceğim bir ekip oluşturmak istiyorum. ekipteki herkes eşit haklara sahip olacağından ekibe samimiyetin hakim olacağını bilmeniz gerekiyor. ekibi kurmak istememin sebebi 2015'in ilk günü itabiriyle askere gidecek olmam. ekibi kurarak projelerin ben askerdeykende sürmesini amaçlıyorum. ekibe katılmak isteyen kişilerde şu özeller aranmaktadır.
- 20 yaşını doldurmuş olması.
- yaratıcı, genel kültürü geniş ve zevk sahibi bir kişiliğe sahip olması.
- en az bir dalda kendini geliştirmiş (uzman) olması. (kodder, grafiker, seo, tecrübeli içerik modu)
- moderatör olarak katılmak isteyenlerin güncel olayları takip etmesi ve en az haftanın beş günü, günün belirli bir zamanını içerik girmeye ayırması gerekmektedir.
www.tarifdeposu.com / yaklaşık olarak bir aydır aktif olan bir yemek tarifi projesidir. tüm hakları tarafıma ait olup ekip oluştuktan sonra ekibin ortak projesi olarak kabul edilecektir.
başvurularınızı ve aklınıza takılan sorunsalları konu altına yazarak iletebilirsiniz. mesaj sahiplerine en kısa sürede özel mesaj yoluyla dönüş yapılacaktır.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
açık ve net bir yaklaşım güven konusu ön plana çıkıyor. bende kendi spor sitem için 5 arkadaşımla kardeşlerimle yola çıkmıştım herşey güzel başlamıştı ama bir anda durdu. iyi analiz edip başlamak gerek
1 kişi bu mesajı beğendi.
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Neden 20 yaş zorunluluğu yazdığınız dallarda kendini geliştirmiş küçüklerde var.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"kodder"
yarı türkçe yarı ingilizce :D :D :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
yukarıda da belirttiğim gibi "sürekliliği" sağlamak için yaş sınırını düşündüm. insanlar sürekli beyin gelişimini tamamladığını düşünür ama geçmişte yaptıklarına, yazdıklarına baktığında "ulan ne salakmışım" der. bu tartışılmaz bir gerçek. bunu biraz öznelleştirdiğimde; yirmili yaşlarımla on sekiz-on dokuzum arasında cennetle cehennem arasındaki fark kadar fark var. mobilden mesaj atmak aşırı yorucu olduğundan özel mesaj atamıyorum malesef.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tipsychannel adlı üyeden alıntı
yukarıda da belirttiğim gibi "sürekliliği" sağlamak için yaş sınırını düşündüm. insanlar sürekli beyin gelişimini tamamladığını düşünür ama geçmişte yaptıklarına, yazdıklarına baktığında "ulan ne salakmışım" der. bu tartışılmaz bir gerçek. bunu biraz öznelleştirdiğimde; yirmili yaşlarımla on sekiz-on dokuzum arasında cennetle cehennem arasındaki fark kadar fark var. mobilden mesaj atmak aşırı yorucu olduğundan özel mesaj atamıyorum malesef.
insanlar sürekli beyin gelişimini tamamladığını düşünür ama geçmişte yaptıklarına, yazdıklarına baktığında "ulan ne salakmışım" diyor. güzel bir söz olmuş :) projenizde başarılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
hali hazırda bir kaç proje daha var hayata geçirilmeyi bekleyen. neredesin ey dost?
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com