-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
reseller kampanyanız mevcut mu şuanda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
vallaha süper gözüküyor yalnız internet sitenizi biraz daha geliştirirseniz yada görsel açıdan biraz daha yeni bir tasarıma geçerseniz süper olacak şuan için alt yapı ve müşteri memnuniyeti süper umarım ileride çalışabiliriz.
Jix34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hayırlı satışlar Emirhan abi bu işlerin duayenidir :) Allah' utandırmasın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SSD disk yapısına yapısına sahip, hızlı bir VPS çözümü için google dan bulup, 3,4 gün önce çalışmaya başladık.
Başka bir vps te sorun çıkaran bir siteyi test ederek hızı konusunda fikir saihibi olabilirim dedim. Innodb tablolara sahip bir veritabanının, myisam da motorunda sağlıklı performans beklenemese de, bir yıldır çalışıyorum başka hostingtede çalışmıştım. Mevcut yerimde anormal yavaşlık vardı, veri tabanını import etme süresi 26 dk. sürmesi, üzerinde çalışırken çok yavaş olması zaten beni arayışa yitmişti.
Gelelim bu siteyi Özkula Dan Emirhan Beyin açtığı vps e import etme süresine, 1 dk. 35 sn. de import tamamlandı. Zaten daha ftp den yükleme aşamasında hızını hissettiriyor. İnsanın kendi bilgisayarından daha hızlı bir makinaya bağlandığını resmen belli ediyor.
Bu süreyi değiştirecek bir çok konfigürasyon parametresi vardır muhakkak, gerek apachenin (Özkula' da lighthttp kullanılıyor ), gerek php nin ayarlarıyla artmasıda düşmeside mümkün, sadece ssd ve makinanın kalitesi değildir elbette. Ama bunu canlı canlı görmek inanın kasım aralık tan bu yana arayışta olan bana ilaç gibi geldi, hemde hiç ummadığım artık TR standartları hakkında bir olumsuz tavır takındığım bir süreçte. Drupal tabanlı Innıdb veritabanı motorunda, Innodb tablolarla çalışan sitem, daha önce hiç bir yerde görmediğim bir hıza sahip. Umarım hep böyle kalır. Hızı gördükten sonra kendilerini tebrik etmek istedim, yoğunluğum müsaade etmemişti. Burada bu şekilde gördüğüme bir kat daha mutlu oldum.
Teşekkürler Özkula, Memnun oldum Emirhan bey. (Ben Emrah)