Forum kurmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum ekip çalışması gerektiğininde farkındayım bu sebeple bizimle takım arkadaşı olarak destek sağlamak isteyen arkadaşlar arıyorum.
Forumun teknik kısmını hallettim. İçerik eklemeye hazır bir durumdadır. Aradığım arkadaşlar seçtikleri konuların içerik ekleme bölümünde yardımcı olacaklar. Seçtikleri konunun moderatörü olacaklar. Ancak başvuru yapacak arkadaşların ufuklarının geniş olması çok önemlidir. Foruma daha farklı konularda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa onları da mutlaka değerlendireceğiz.
Forumumuzda bulunan konuları aşağıya yazıyorum aynı konuya birden fazla arkadaşımız başvurabilir.
Programlama Dilleri
- PHP
- C ve C++
- C#
- Java
- Visual Basic
- Python
- Microsoft Access
- Microsoft SQL Server
Web Geliştirme ve Tasarım
- HTML ve CSS
- JavaScript
- ASP.NET
- XML
Mobil Programlama
- iOS SDK Geliştirme
- Android APK Geliştirme
Oyun Programlama
- Unity3D
- CryEngine
- Game Maker
Grafik Tasarım
- Photoshop
- Flash
- Corel Draw
- Adobe Illustrator
- Fireworks
Hazır Sistemler
- Wordpress
- Blogger
- Joomla
Projeler
- Proje Fikirleri
- Mevcut Proje Geliştirme
Yukarıdaki konular dışında hakim olduğunu bir konu eklenmesini isteyen olursa tabi ki kabul ederiz. Yeni arkadaşlarımızla ortak kararlar alacağız. Daha farklı fikirleri olan arkadaşlarımızın fikirlerini de önemseyeceğiz. Forumda görev alan herkesin fikri çok önemlidir.
Detaylı bilgi ve forum adresini öğrenmek isteyen arkadaşlar Detaylı Mesaj istiyorum yazması yeterlidir.