-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işletmeci- web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
www.amasya.org diye haber içerikli bir site açtım içinde ilanlar ve firma rehberi de var. Siteyi nasıl geliştirebilirim ve sizce org. domainli bir site ne kadar tutar ?
www.amasya.org
www.ceyizgah.com
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lütfen logonuzu değiştirin. Forumda ücretsiz bir şeyler yapacak birileri mutlaka vardır. Bir de fotoğrafları "sündürüp" yayınlamayın. Ona bir çare bulun.
Domain güzel. Tutar mı? Niye olmasın?
coder, bike rider, hobbyist photographer
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vay hemserim,
Amasya ile ilgili cok fazla giriisim yok, tutabilir, org olmasi bence sakinca dogurmaz hatta daha resmi bir hava katar
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Klasik olacak artık ama içerik kaliteliyse tutar.COM her zaman ilk tercih olmalı ama içerik sağlamsa; org,net,com çok aşırı fark etmez.Ayrıca amasya'ya ait dediğin tarzda site var mı? Piyasa yokladın mı? Bunlar önemli şeyler.
Site hakkında kişisel görüşüm: Site görsel olarak pek göze hitap etmiyor.Logodan haber manşetlerine.Zamanla olacak şeyler ama sabredersen tutar.Çünkü reklam sıkıntın olmaz.Yerel firma vs ile reklam derdinden kurtulabilirsin.Tek tavsiyem sabredip uğraşacaksan, facebook twitter gibi araçları da kullan.Ordan çok hit alırsın.
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işletmeci- web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logoyu kendim yaptım. Manşetleri de henüz haber sitelerinden kopyalıyorum. Kendi resimlerimi ekleyeceğim ve logoyuda uzman birine tasarlatacağım.
Teşekkürler
www.amasya.org
www.ceyizgah.com