lostyazilim

Sitenin hitini arttırma

10 Mesajlar 1.040 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

flashoyuncak flashoyuncak Video Kurgu Uzm Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek kurgu-montaj uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar benim 1 ay önce kurmuş olduğum flash oyun sitem var. http://www.flashoyuncak.com
Bu siteyi flash oyun kelimesinde şuanda 4. sayfaya kadar çıkardım ancak hit olarak çok düşük vaziyette. sitemin hitini nasıl arttırırım. teşekkürler...

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
flash oyun aranma hacmi nedir hocam acaba Ben olsam googlede aramam da böyle bir kelimeyi

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

flash oyun aranma hacmi nedir hocam acaba Ben olsam googlede aramam da böyle bir kelimeyi

Tam olarak bilmiyorum ama flash oyun oyna yazıncada yine 4. sayfada çıkıyor o sorun değil. benim sorum hiti nasıl arttırırım ? doğal yollardan tabiki

blogcubaba blogcubaba Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 16 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Farkli bi kelimede kendinizi kasmalisiniz ve saglam bi yere reklam vererek istedigini elde edebilirsin hocam

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

blogcubaba adlı üyeden alıntı

Farkli bi kelimede kendinizi kasmalisiniz ve saglam bi yere reklam vererek istedigini elde edebilirsin hocam

Peki teşekkürler birde facebook'a reklam versem bir yararı olurmu mesela günlük 15 lira civarında olması lazım?

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam oyun sektörü rekabetli bir sektör. Bence oyunlar ile ilgili kategorilere yönelin. Yani örnek veriyorum Pasta Yapma oyunu, Bebek besleme oyunu bu gibi kendinize içerik arayın. aranma hacminin çok olmasına gerek yok. Günde 100 kere aranan kelimene herkes Pehh bu ne ya diyebilir ama bunun gibi 10 kelime de başa oturursanız hitiniz 600 den aşağı düşmez. Bence mümkün oldukça alanı daraltın

• Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Hocam oyun sektörü rekabetli bir sektör. Bence oyunlar ile ilgili kategorilere yönelin. Yani örnek veriyorum Pasta Yapma oyunu, Bebek besleme oyunu bu gibi kendinize içerik arayın. aranma hacminin çok olmasına gerek yok. Günde 100 kere aranan kelimene herkes Pehh bu ne ya diyebilir ama bunun gibi 10 kelime de başa oturursanız hitiniz 600 den aşağı düşmez. Bence mümkün oldukça alanı daraltın

Teşekkürler içerik olarak zaten oyunların başlıklarının yanına kategorilerinide yazıyorum ki her iki taraftan aranınca çıksın diye...örnek olarak
Ateş ve su oyunu - 2 kişilik oyunlar oyna gibi mesela başlıklarım

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

flashoyuncak adlı üyeden alıntı

Teşekkürler içerik olarak zaten oyunların başlıklarının yanına kategorilerinide yazıyorum ki her iki taraftan aranınca çıksın diye...örnek olarak
Ateş ve su oyunu - 2 kişilik oyunlar oyna gibi mesela başlıklarım

Başlığı mumkun oldukça sadece anahtar kelimenizden oluşması bana göre daha iyi sonuç verir. Kendi fikrim ve edindiğim tecrubelerden bunu diyorum :9

jeaner jeaner Zenginlik Zor. Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 21 / 26
  • Ticaret 12, (%100)
oyun oyna kelimesi dahil olmak üzere birçok kelimede ilk 10 da olan sitem vardı. hiti gayet iyidi fazla bir çalışma yapmadım hergün 2-3 oyun ekledim kendiliğinden yükselmişti. Piyasayı bilmediğim için 350 tl ye satmıştım benden alan arkadaş 3,000 tl ye okutmuş :) dediğim gibi sabır ve azim gerekli

Sehzade Sehzade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

jeaner adlı üyeden alıntı

oyun oyna kelimesi dahil olmak üzere birçok kelimede ilk 10 da olan sitem vardı. hiti gayet iyidi fazla bir çalışma yapmadım hergün 2-3 oyun ekledim kendiliğinden yükselmişti. Piyasayı bilmediğim için 350 tl ye satmıştım benden alan arkadaş 3,000 tl ye okutmuş :) dediğim gibi sabır ve azim gerekli

işte bak buna çok sinirleniyorum.3000 tl ederi olan siteye az emek verirsen kısa sürede bi 3000 tl daha getirir sana.Niye harama bulaşıyosun değilmi.İnsanın emeğinin çalınması çok kötü bişey

Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al