-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
flash oyun aranma hacmi nedir hocam acaba Ben olsam googlede aramam da böyle bir kelimeyi
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farkli bi kelimede kendinizi kasmalisiniz ve saglam bi yere reklam vererek istedigini elde edebilirsin hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam oyun sektörü rekabetli bir sektör. Bence oyunlar ile ilgili kategorilere yönelin. Yani örnek veriyorum Pasta Yapma oyunu, Bebek besleme oyunu bu gibi kendinize içerik arayın. aranma hacminin çok olmasına gerek yok. Günde 100 kere aranan kelimene herkes Pehh bu ne ya diyebilir ama bunun gibi 10 kelime de başa oturursanız hitiniz 600 den aşağı düşmez. Bence mümkün oldukça alanı daraltın
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
flashoyuncak adlı üyeden alıntı
Teşekkürler içerik olarak zaten oyunların başlıklarının yanına kategorilerinide yazıyorum ki her iki taraftan aranınca çıksın diye...örnek olarak
Ateş ve su oyunu - 2 kişilik oyunlar oyna gibi mesela başlıklarım
Başlığı mumkun oldukça sadece anahtar kelimenizden oluşması bana göre daha iyi sonuç verir. Kendi fikrim ve edindiğim tecrubelerden bunu diyorum :9
jeaner
Zenginlik Zor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
oyun oyna kelimesi dahil olmak üzere birçok kelimede ilk 10 da olan sitem vardı. hiti gayet iyidi fazla bir çalışma yapmadım hergün 2-3 oyun ekledim kendiliğinden yükselmişti. Piyasayı bilmediğim için 350 tl ye satmıştım benden alan arkadaş 3,000 tl ye okutmuş :) dediğim gibi sabır ve azim gerekli
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
jeaner adlı üyeden alıntı
oyun oyna kelimesi dahil olmak üzere birçok kelimede ilk 10 da olan sitem vardı. hiti gayet iyidi fazla bir çalışma yapmadım hergün 2-3 oyun ekledim kendiliğinden yükselmişti. Piyasayı bilmediğim için 350 tl ye satmıştım benden alan arkadaş 3,000 tl ye okutmuş :) dediğim gibi sabır ve azim gerekli
işte bak buna çok sinirleniyorum.3000 tl ederi olan siteye az emek verirsen kısa sürede bi 3000 tl daha getirir sana.Niye harama bulaşıyosun değilmi.İnsanın emeğinin çalınması çok kötü bişey
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı