-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Google Hangout ile canlı yayın denemeleri yapacağım eğer işimizi görürse bazı etkinliklerde kullanacağız fakat merak ettiğim bazı konular var.
İnternet paketi olan veya Wifi'ye bağlı bir akıllı telefondan yayın yapabilir miyim? Samsung Galaxy S4 ile deniyorum biraz kurcaladım Youtube uygulamasında Canlı başlıklı bir bölüm var fakat bu bölüm yapılan canlı yayınları izlemeniz için. Yayın yapmak için ne yapmam gerek bulamadım. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İlk çıktığı dönemde demosunu kullanmıştım. Google+ hesabı üzerinden 10 kişiyle filan görüntülü konferans tipi görüşme yapmıştık. Şu an neresinden yapılıyor bilmiyorum ama inceleyip hala bu konu altında bilgi vermeyen olmuşsa size bilgi veririm.
Ek Olarak: Hangout ile mobilden yayın yapabiliyorsunuz. Daha doğrusu telekonferans için kullanabiliyorsunuz. Pc üzerinden telekonferans yapmak için Google+ hesabının sağ alt kısmında
Video Hangout başlat kısmından başlatabilir daha sonra mobile geçebilirsiniz. Ya da Hangout mobil uygulamasından görüşmeyi yapabilirsiniz. Ben Hangout mobili yüklediğimde hiç kontrol etmemiştim şu an aktif mi bilmiyorum ama var normalde.
Şu videoyu da inceleyebilirsiniz.
http://video.tamindir.com/hangouts-ile-sohbetlerinizi-hayata-gecirin/
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim inceleyeceğim hemen :)