wmaraci reklam
tr.link

Google Hangout ile canlı yayın

3 Mesajlar 1.100 Okunma
acebozum
tr.link

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
Google Hangout ile canlı yayın denemeleri yapacağım eğer işimizi görürse bazı etkinliklerde kullanacağız fakat merak ettiğim bazı konular var.

İnternet paketi olan veya Wifi'ye bağlı bir akıllı telefondan yayın yapabilir miyim? Samsung Galaxy S4 ile deniyorum biraz kurcaladım Youtube uygulamasında Canlı başlıklı bir bölüm var fakat bu bölüm yapılan canlı yayınları izlemeniz için. Yayın yapmak için ne yapmam gerek bulamadım. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

googleasistan
reklam

dijitalblog dijitalblog dijitalblog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 96 / 96
  • Ticaret 7, (%100)
İlk çıktığı dönemde demosunu kullanmıştım. Google+ hesabı üzerinden 10 kişiyle filan görüntülü konferans tipi görüşme yapmıştık. Şu an neresinden yapılıyor bilmiyorum ama inceleyip hala bu konu altında bilgi vermeyen olmuşsa size bilgi veririm.

Ek Olarak: Hangout ile mobilden yayın yapabiliyorsunuz. Daha doğrusu telekonferans için kullanabiliyorsunuz. Pc üzerinden telekonferans yapmak için Google+ hesabının sağ alt kısmında Video Hangout başlat kısmından başlatabilir daha sonra mobile geçebilirsiniz. Ya da Hangout mobil uygulamasından görüşmeyi yapabilirsiniz. Ben Hangout mobili yüklediğimde hiç kontrol etmemiştim şu an aktif mi bilmiyorum ama var normalde.

Şu videoyu da inceleyebilirsiniz.

http://video.tamindir.com/hangouts-ile-sohbetlerinizi-hayata-gecirin/

serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim inceleyeceğim hemen :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al