-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Her zaman geçilmiyor fakat en basitinden çerezsiz bir tarayıcı ile en iyi veri depolama siteleri yaz. 1. sırada olmam lazım. Altımda da shiftdelete forumu var chip.com.tr var. Sektörel kelimelerdeki seo ile blog yazısı üzerine yapılan seo farklıdır. O yüzden yatırım yapılması gerekiyor. Örneğim yetmezse özelden konuşabiliriz.
o zaman hocam büyük siteler ne acıyorsa aynı konudan yürüp gidelim nasıl fikir ?milyon trafik alırız nerden soktun hocam bu fikri beynime ya :D
Google +1 Hizmeti Çok Uygun Fiyatlara Skype: aaskall
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
CTRL+SHİFT+N Kısayolu ile çerezleriniz olmadan doğru arama yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Bir çok kelimede sitem için aynı sonucu görüyorum ben :D bu vakte kadar da hiç bir seo paketi vs yapmadım, yaptırmadım. Sana üç şey yazdım hocam, sektörel seo yu ayrı tut. O üç şeyle çok hızlı yükselişler sağladım. Senin kalbine inmesin diye diğer örnekleri vermeyeceğim :p
yok hocam olurmu hiç başırılı insanları severim ben :D bizde kendi çapımızda bi şeyler yapıyok yaniiiii :eek:
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ego tatmini filan mı? Bilgi vermiyorsun övgü bekliyorsun sanırım, neyse başarılar.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam 7 yıldır egomu tatmin edemediysem benim burda ki beklentim kişilerin farketmesi burdaki herkesin bi şekilde bu işlerle alası var site incelmeyi yada farkı görmeyi öğrenmek için buradayız.