ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site adı : Yesilandroid.com
İstediğim Öneriler :
Sİte'nin Logo'su oturmuşmu?
Henüz Alexa 'ya çıkmadı, söyle bir gezip sizce bu domain iyi yerlere getirilebilir mi?
Birde Günde kaç konu eklemek ideal'dir?
Hep aklımdaydı bir android sitem olsun diye, Yani sırf kazanç için açmadım :)
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
DengeSiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım & Seo
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk yorumu ben yapayım logon olmamıs cok basık duruyor mesala android zaten logusu yeşil o kafa kısmını alıp hem logo hemde icon yapabilirsin kollar govdesi harıc temaya gelince piyasada olan seo uyumlu tem gusel wordpress eklentiryle daha ıyı bır sey cıkar dıye dusunuyorum 3 olarak bu domainle sadece android alakalı bilgiler paylas android kodlar vs fılan en azından android ılgılı bır sey arandıgında hep lider konuma cıkarsın ozgun sekılde yaparsan google adsensen bile kazanabilirsin kopyala yapısdırdan uzak dur ve gunluk kaç konu atıyorsan aksatmadan o kadar konu at siteler canlı bir varlık gibidir dogar buyur gelişir bizler nasıl gunde 3 öyün yeme yıyorsak sıtelerımızde böyle bakmalıyız kötu sıte yokdurdur hiç bir zaman kötu site sahıbı vardır kolay gelsin herkese
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DengeSiz adlı üyeden alıntı
ilk yorumu ben yapayım logon olmamıs cok basık duruyor mesala android zaten logusu yeşil o kafa kısmını alıp hem logo hemde icon yapabilirsin kollar govdesi harıc temaya gelince piyasada olan seo uyumlu tem gusel wordpress eklentiryle daha ıyı bır sey cıkar dıye dusunuyorum 3 olarak bu domainle sadece android alakalı bilgiler paylas android kodlar vs fılan en azından android ılgılı bır sey arandıgında hep lider konuma cıkarsın ozgun sekılde yaparsan google adsensen bile kazanabilirsin kopyala yapısdırdan uzak dur ve gunluk kaç konu atıyorsan aksatmadan o kadar konu at siteler canlı bir varlık gibidir dogar buyur gelişir bizler nasıl gunde 3 öyün yeme yıyorsak sıtelerımızde böyle bakmalıyız kötu sıte yokdurdur hiç bir zaman kötu site sahıbı vardır kolay gelsin herkese
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Android kodlar derken biraz açabilirmisiniz rica etsem
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kategoriler az kalmış galiba, Sahifa teması daha çok içerikli bir sitelere yakışıyor yani bence ya daha çok içerik girin veya temayı değiştirmeye yönelin derim aksi halde boş gibi bir imaj bıraktı bana.