lostyazilim
tr.link

Acil wordpress uzmanı bir arkadaş arıyorum.

3 Mesajlar 714 Okunma
lstbozum
tr.link

firatonline firatonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 35 / 34
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar acil yardım edebilecek wordpress uzmanı bir arkadaşa ihtiyacım var. Şu işimi ücretsiz yapabilirse diğer isteklerim için ücretli de anlaşabiliriz, sitede neyi yanlış yaptım anlamadım ama thumbnail-öne çıkan resimler görünmüyor, açılır menü bozuldu, görüntülenme sayısı çalışmıyor. Olması için denediklerim:

1-Tüm eklentileri etkisizleştirdim olmadı.

2-Yayın içi düzenlemeler yapıyordum, düzenlediğim tüm yayınları çöpe taşıdım olmayınca geri aldım.

3-Temayı yedeklemiştim, yedeğini yükledim olmadı. Önbellek temizledim olmadı.

Şimdi teamviewer üzerinden ya da skype'dan acil yardım edebilecek wordpress uzmanı bir arkadaş arıyorum.

Multi konudur.

wmaraci
reklam

WPdestek WPdestek WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 357
  • Beğeniler 170 / 140
  • Ticaret 19, (%100)

Fırat Yalçın adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar acil yardım edebilecek wordpress uzmanı bir arkadaşa ihtiyacım var. Şu işimi ücretsiz yapabilirse diğer isteklerim için ücretli de anlaşabiliriz, sitede neyi yanlış yaptım anlamadım ama thumbnail-öne çıkan resimler görünmüyor, açılır menü bozuldu, görüntülenme sayısı çalışmıyor. Olması için denediklerim:

1-Tüm eklentileri etkisizleştirdim olmadı.

2-Yayın içi düzenlemeler yapıyordum, düzenlediğim tüm yayınları çöpe taşıdım olmayınca geri aldım.

3-Temayı yedeklemiştim, yedeğini yükledim olmadı. Önbellek temizledim olmadı.

Şimdi teamviewer üzerinden ya da skype'dan acil yardım edebilecek wordpress uzmanı bir arkadaş arıyorum.

Multi konudur.

Yardimci olalim skype kardess5

rws rws WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek kimyager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 666
  • Beğeniler 94 / 138
  • Ticaret 2, (%100)
uzman değilim ama yardımcı olabilirim, temayı silin tekrar yükleyin, omazsa wordpress i tekrar güncelleyin yeni kurulmuş gibi olur , tema warez ise büyük ihtimalle sorunlarınız düzelmeyecektir, siteyi görebilir miyim

wordpress-html-css-web işleri yapılır
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al