3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onun adına site açın bence, ölümsüzleştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Allah rahmet eylesin, adını sitesini ilk defa duyuyorum ama bu kadar insanın iyi niyetle bahsetmesi gerçekten güzel. Sanalda böyleyse, reelde ne kadar da iyidir. Adına bir site açıp, yakınınından kısa bir hayatını (biyografi) anlatmasını isteyin ve yorum kısmıyla tanıyan-tanımayan herkes yorum yapabilsin.
Gerçi bunun geçici bir etkisi olacaktır, adına yapılacak bir dua-hatim onu daha mutlu edecektir.
iyi.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onu ölümsüzleştirecek bir şey yapmanız lazım. Arkadaşın dediği gibi anılarla dolu bir ziyaretçi defteri ve fotoğrafların, varsa videoların bulunduğu iyi tasarlanmış bir site olabilir. Dua oku diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. Adam ölmüş, kendine hayrı kalmamış ki, duanın ne faydasını görsün. Ölüyü rahat bırakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah rahmet eylesin ne diyelim. çelişkinin sebebi konu başlığında. sanki ismi geçen amcamızın hayatta olduğu ve yardım gerektiği hissi veren bir başlık olmuş
1 kişi bu mesajı beğendi.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşALLAH. Arkadaşında dediği gibi konu başlığında hata olmuş.
Ne yapabilirim sorunuza tavsiyem; Bahsettiğiniz site eğer hala aktif ise siteyi olduğu gibi devam ettirebilir gelirinide kayda değicek bir yere bağışalayabilirsiniz rahmetlinin adına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Siteye bakmamıştık hiç antalyadayiz.com ve .net domainleri yabancı birileri tarafından alınmış zaten son zamanlarda ingilizce makaleler yazıp siteyide 3 dilli hale getirmişti bana mail olarak bir amerikalının siteye olan teklfi gelmişti adam resmen bana satın diye yalvarıyordu ve domainide o uyanık direk reglemiş sanırım antalyadayiz.com domaini için elimden birşey gelmez ama farklı bir bllog açabilirim aslında antalyadayiz yazınca veya osman abinin herangi bir bilgisi aranınca o blog gelcek şekilde seo yapabilirim..
Ailesi ile görüşmüştük ölüm haberini onlar vermişti tekrar görüşüp onlardan fikir alıp ve böyle bişeyi isteyip istemediklerini sormak gerekir diye düşünüyorum belkide istemeyebilirler siz ne düşünüyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
İnsanoğlu bugün var yarın yok, herşey boş, Allah rahmet eylesin.
Banada denk gelmişti bir ara sitesi, yardımcı olmak isterdim ancak aklıma birşey gelmiyor.