-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
5k lık alexa tr geriledim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nurettin Kaya adlı üyeden alıntı
1k 1000 (bin) demek, 9k 9000 (dokuz bin) demek. İstatistiklere bakılırsa siteniz milyonlarda, o yüzden 1m ve 9m demeniz gerekir.
Benim ne dediğime bakmanızı anlamış değilim ? benim yorumum şu bu sorun bendede var demek istedim ve fikir almak istedim 1 demişim 2 demişim bunun bir önemi yok bence ha 2 k olsun ha 2m olsun ne fark eder bu sorunu yaşayan birisiyim ve gelen yorumlara bakarak bir yol haritası çizmeye çalışıyorum eğer bu sorun genel bir sorunsa birşey yapmadan bekleyeceğim eğer genel sorun değil ise yaptığım yanlışı arayacağım ;)
Varsa bir bilginiz söyleyin herkes faydalansın, insanları kusurlarıyla ilgilenmek yerine.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizde sorun yok ... inşallah sizler için durum düzelir. kolay gelsin.
Doze
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı şekilde bende de çok gerileme var. Fikri olan var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Machine adlı üyeden alıntı
Benim ne dediğime bakmanızı anlamış değilim ? benim yorumum şu bu sorun bendede var demek istedim ve fikir almak istedim 1 demişim 2 demişim bunun bir önemi yok bence ha 2 k olsun ha 2m olsun ne fark eder bu sorunu yaşayan birisiyim ve gelen yorumlara bakarak bir yol haritası çizmeye çalışıyorum eğer bu sorun genel bir sorunsa birşey yapmadan bekleyeceğim eğer genel sorun değil ise yaptığım yanlışı arayacağım ;)
Varsa bir bilginiz söyleyin herkes faydalansın, insanları kusurlarıyla ilgilenmek yerine.
Yanlış kullanımınızı düzeltmek istedim. "Benim sitem Alexa'da 1k" deyince hiç inandırıcı olmuyor. Etrafa yanlış bilgi dağıtmış oluyorsunuz. 1k ile 1m arasında dağlar kadar fark var. Düşünsenize; bir tanıtım yazısı satış konusu açıyorsunuz benim sitem 1k diyorsunuz sonra sizde site adresini istiyorlar 1m çıkıyor. Sorarlar size "kimi kandırıyorsunuz?" Kullandığınız şeyin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız biraz araştırın.
Ek Olarak: Benim Alexa değerlerim bugün normale döndü, daha önce 170k idi, 199k oldu. Şu anda 167k
http://www.gafolik.com - Wordpress, Grafik Tasarım, PHP ve HTML