lostyazilim
tr.link

php köy scriptim nasıl gidiyor

29 Mesajlar 3.478 Okunma
lstbozum
tr.link

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
amacım tasarım çalmak değil bunu bilgisayarbilisim de paylaşılmıştı html olanı istersen bulup gönderirim asp olduğu için kullanamıyorum bende php ye çeviriyorum amacım kimsenin ekmeğine taş koymak değil

wmaraci
reklam

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

ismail03 adlı üyeden alıntı

amacım tasarım çalmak değil bunu bilgisayarbilisim de paylaşılmıştı html olanı istersen bulup gönderirim asp olduğu için kullanamıyorum bende php ye çeviriyorum amacım kimsenin ekmeğine taş koymak değil

http://mydesignhaber.com/hakkinda.asp?id=4

Bu lisansa göre kopyalayabilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Sağlanması gereken iki şart vardır:

Eserin tüm kopyalarında eserin ilk sahibinin belirtilmesi: Sistem içerisinde bulunan MyDesign Haber ibareleri ve linkleri, kaldırılamaz, hiçbir şekilde değiştirilemez.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
bilgisayarbilisim.net/template-icon-gif-png-f110/html-okul-sitesi-mydesign-haber-temasi-sablon-dreamweaver-t74965.html
buyur konusu php olanı bitirip köy projemde kulanacağım böyle php istiyen çok kişi var herkes ücretli sunuyor ÜCRETSİZ yayınlıyacağım

Ek Olarak: hocam bişey de takılıyorsun asp haber scripti html ye çevirmişler sıkıntı yaşamamış adam ben php ye çevirip geliştirince mi sorun oluyo

Ek Olarak: ve neresi olduğunu hatırlamıyorum bi ilçenin diyanet sitesi de bu tasarımı kullanıyo link verdiği yok niye php yazıldığı için niye takılıyorsunuz bu kadar

• Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

bilgisayarbilisim.net/template-icon-gif-png-f110/html-okul-sitesi-mydesign-haber-temasi-sablon-dreamweaver-t74965.html
buyur konusu php olanı bitirip köy projemde kulanacağım böyle php istiyen çok kişi var herkes ücretli sunuyor ÜCRETSİZ yayınlıyacağım

Ek Olarak: hocam bişey de takılıyorsun asp haber scripti html ye çevirmişler sıkıntı yaşamamış adam ben php ye çevirip geliştirince mi sorun oluyo

madem php biliyorsun, özgün bir tasarımla çıkartsana scriptini. yazılım ücretsiz dağıtılsa da bu tasarımı kullanıyorsan mydesign'e link vermek zorundasın. vermezsen lisansı ihlal etmiş olursun ve sahibi patenti almışsa yasal işlemlere başvurabilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
1.si Bunu kullanan tek ben değilim
2.si Php bilgim var doğru yeniyim geliştiriyorum
3.sü okadar kişi iyi düşünürken siz niye takıldınız

• Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

1.si Bunu kullanan tek ben değilim
2.si Php bilgim var doğru yeniyim geliştiriyorum
3.sü okadar kişi iyi düşünürken siz niye takıldınız

1. Herkes çalıyorsa sen de mi çalacaksın?
2. e bi zahmet ;)
3. Ben ''o kadar kişi'' gibi olamam, herşeyi sıfırdan yapmış gibi ifade etmişsiniz ortada sizi pohpohlayabileceğim bir sebep yok. Tasarımı olduğu gibi başka yerden aldığınızı bilmiyorlardır belki de.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

agg1401 adlı üyeden alıntı

Temanızı değiştirin, renklendirme ve stillendirme çok önemli ek olarak güzel olmuş. Title'yi kaydırmadan yapın, kolay gelsin.

renk olarak hangileri kullanayım kararsız kaldım açıksası asp haber scriptini editliyorum php ye çeviyorum

belirttim

Ek Olarak: herşeyi sıfırdan yapmış gibi ifade etmişsiniz ortada sizi pohpohlayabileceğim bir sebep yok. Tasarımı olduğu gibi başka yerden aldığınızı bilmiyorlardır belki de.
Sıfırdan yapmış gibi göstersem kazancım ne olacak kimse size pohpohlayın demiyor
aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

oea064 oea064 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Boş gezenin Boş kalfası :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 4, (%50)
Bende usakliyim kac kisi var usakli ;)

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
bende afyonluyum yine memleketli sayılırız 4 sene kaldım 1 yılda dersane 5sene Devlet hastanesinde stajerlik :)

Ek Olarak: bazı arkadaşlar tarafından yapılan yorumlar tarafından durdurulmuştur stedikleride buydu kendileri ücretli satmayı çok seviyorlar

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al