-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Planlı girilen İçerik google tarafından bot olarak algınlanır mı?
Bugün yazacağım yarın yayınlayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Algılanmaz. Google web sitenin arka tarafında ne olduğuyla ilgilenmez. Web siteni ham olarak tarar ve irdeler o kadar.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Düzenli girersen google botlari hergun ayni saatte sitene gelir bu da Senin için iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normalde gunde bir veya iki icerik giriyorken bir anda 100 icerik yayinlarsaniz , google dayi sizi spam yapiyor sanabilir, yani icerik araligi ve sayisi assagi yukari ayni ise, ekstra aktiviteler kusku doguracaktir, istikrar blog yazarlari icin en onemli kıstaslardn biri olmali,
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
weblozi adlı üyeden alıntı
Normalde gunde bir veya iki icerik giriyorken bir anda 100 icerik yayinlarsaniz , google dayi sizi spam yapiyor sanabilir, yani icerik araligi ve sayisi assagi yukari ayni ise, ekstra aktiviteler kusku doguracaktir, istikrar blog yazarlari icin en onemli kıstaslardn biri olmali,
ben onu anlayamıyorum takip ettigim siteler var adam 5-6 saniye en fazla 1 dakika ara ile 15-20 tane yazı girebiliyor nasıl yapıyor neyine güveniyor halen aklım almıyor ve bu siteler anında index alıyor ve iyide siteler
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten blogger kullanıyor öyle bot kullanmayı düşünmüyorum,değil 100 50 tane bile giremem hocam anca enfazla 5-6 tane planlı girerim
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesela wmaraci bir forum sitesi ve aynı anda 50 konu bile açıldığı olur. Yani çok önemli birşey olacağını sanmıyorum. İstediğin zaman girebilirsin yada programlayabilirsin. Öyle kafadan uydurma bilgilere pek bakma. Önemli olan sitenin kalitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
Mesela wmaraci bir forum sitesi ve aynı anda 50 konu bile açıldığı olur. Yani çok önemli birşey olacağını sanmıyorum. İstediğin zaman girebilirsin yada programlayabilirsin. Öyle kafadan uydurma bilgilere pek bakma. Önemli olan sitenin kalitesi.
hocam
kafadan uydurma bilgiler kelimesi ile beni kasteddiniz sanırım
ben yorumumda ,uzun süre günde bir iki içerik girdiğiniz halde bir gün aniden 100 içerik yayınlarsanız bu google tarafından kuşku ile karşılanır dedim.
webrazzi gibi günde 50 içerik yayınlıyorsanız ve hergün aynı sayıda içerik girmeye devam ediyorsanız , sıkıntı doğurmaz
Bu benim fikrim dileyen katılmaya bilir tabiki saygı duyarım. Lakin kafadan uydurma tabiri biraz kırıcı oldu sanırım , daha anlamlı bir yakıştırma beklerdim acıkcası
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)