lostyazilim
tr.link

Google daki Durumum Yardımlarınızı bekliyorum.

3 Mesajlar 620 Okunma
acebozum
tr.link

mp3indirdinle mp3indirdinle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 1, (%0)
Selamlar,

Bir internet sitemiz var 1bucuk ay oldu açalı sosyal medya da paylaşımlar yaparak 3 4 tane backlink alarak ve 5 6 tane de tanıtım yazısı alarak google da yükselişteydik en son hafta sitemizin hiti 3,5k yı gördü ancak 3 gün önce gece saat 2 de bir anda ilk sayfa da olan aramalarımın kaybolduğunu ve yazılarımı göremediğimi farkettim hitim 400 lere düştü şu an google dan gelen organic hit 150 200, 3 gün önceye kadar 1 hafta boyunca sitemin google organic hiti 1k 2k arasıydı sıralamada olan ana anahtar kelimelerimde şu an sıralamada dahi yokum göremiyorum.

Siteme herhangi bir çalışma yaptırmadım, webmastertools ta herhangi bir sorun göremiyorum, web spam işlemi de gözükmüyor olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hala bir mesaj yada mail almadım site sandbox ta da değil gibi gözüküyor.

Bu ani düşüş ve sayfalarımı bulamama ve ana anahtar kelimelerimin sıralamada bir anda yok olmasını anlayamadım.

Bu olay olmadan 2 gün önce de sunucu taşıdım IP değişikliği oldu paylaşımlı bir hosting paketi kullanırken başka bir firmadan Vds alarak sitemi oraya taşıdım taşıma işleminden sonra 2 gün hitlerim gene yüksekti ve daha sonra yukarı da yazdığım gibi sorunlarla karşılaştım.

Free Monitor for google programıyla anahtar kelimelerimi takip ediyordum Best en iyi sıralama da olan kelimeler şuan ilk 100 de bile bulunamıyor.

Teşekkürler.

Bir kaç forum da aynı konuyu açtım nedenlerini ve benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.

wmaraci
reklam

sabri99 sabri99 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek web master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 10 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
rakiplerin hacklink kasmış olabilir, ip degisikligi yaptıysanda biraz beklemenı tavsıye ederım.google degısıklık olaylarına sıcak bakmıyor.

mp3indirdinle mp3indirdinle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 1, (%0)
Gelen bağlantıları da göremiyorum wbtools ta.

Ek Olarak:

sabri99 adlı üyeden alıntı

rakiplerin hacklink kasmış olabilir, ip degisikligi yaptıysanda biraz beklemenı tavsıye ederım.google degısıklık olaylarına sıcak bakmıyor.

Yorumun içinde teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al