Geçersiz etkinlik geçersiz tıklama anlamına geliyor fakat senin tıklaman için mi başkasınınki için mi o belirtilmemiş belirtilmiyor da..
Senin için google'ın yardım sayfasında bir yorum buldum yararlı olacağını düşündüm buraya ekliyorum:
Bir sitede geçersiz etkinlik oluşturma riski olarak nelerin değerlendirildiğine dair açık bir kaynak yok. Fakat sizin gibi foruma katılan arkadaşların sitelerini incelediğim zaman aşağıda sıraladığım durumlara rastladım. Burada yazacaklarımın bir çoğu kişisel saptamalardır.
----------------
Bir sitedeki reklam yerleşimi ziyaretçilerin yanlışlıka reklamların üzerine tıklayacağı şekilde yapılıyor. Ziyaretçi de ilgili sayfa açılınca bir saniye bile kalmadan yaptığı hatayı farkedip geri dönüyor.
Oyun sitelerinde reklam ile oyun arasında 150 px. mesafe bırakılmıyor. Bu konuda AdSense yetkililerinin makaleleri var. Şayet siteniz oyun sitesiyse bu makalelerin linkini verebilirim.
Site içindeki bir kaydırma çubuğu, menu veya buton gibi ziyaretçinin dokunacağı elemanlar ile reklamlar bitişik oluyor. Dolayısıyla yanlışlıkla tıklama gerçekleşiyor.
Reklam çeşitli kodlarla sabitleniyor ve sayfa kaydıkça içerik reklamın altında kalıyor. İçeriğe bakmak için reklam yanlışlıkla tıklanıyor.
Yetersiz bilgi ile yapılan CSS uygulamalarında farklı tarayıcılarda sayfa farklı görünüyor ve reklam site elemanları ile üst üste geliyor.
Sayfa içeriğinin kaldıramıyacağı kadar reklam konuluyor içerik ile reklam birbirinden ayırt edilmiyor.
-----------
Bunlar gibi birçok gerekçe sayılabilir. Fakat sizi hangileri ilgilendiriyor ya da AdSense yetkilileri gerçekten bunları mı gerekçe olarak görüyorlar tam olarak bilemiyeceğim. Kişisel düşüncelelerim bunlar.
Siz bir form doldurarak müracaat ettiniz ve müracaatınız kabul edilmedi ise artık ikinci bir itirazdan sonuç almanız imkansız gibi.
Bunun dışında yine google amcanın yardım bölümündeki şu kısmı inceleyebilirsin:
https://support.google.com/adsense/answer/57153?hl=trBaşka isimle yeni hesap alma işini de birkaç ay sonra yap derim, aynı siteyi eklersen yine ban yersin bu yüzden biraz zaman geçmesini bekle.Yapacak bişey yok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsın iyi forumlar..