lostyazilim
tr.link

Adsense Reklamları Görünmeye başladı

8 Mesajlar 869 Okunma
acebozum
tr.link

agakin agakin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)
2 ay önce burdan beni kazıklayan bir arkadaştan satın almıştım wmportali.com sitesini. ve alırken adsense başvurusu yapıp yapmadığını sormuştum ve yapmadığını söylemiş bende siteyi satın almıştım dolayısıyla kazıklanmıştım. sitedeki tüm içerikler özgün denmişti bana ama araştırınca hiçbir içeriğin özgün olmadığını gördüm. " aylık süre zarfında sürekli özgün içerik girdim çoğunluğunu kendim yazarak el emeği göz nuru yani. ve tekrar adsenseye başvurdum 20 gün önce. ve reklamlar bugün itibariyle sitemde gözükmeye başladı. Anlaşılan şuki arkadaşlar özgün içerik yazarak google amcadan 2-3 ay içinde adsense alabiliyorsunuz en azından bende öyle daha önce reddedilmiş olmama rağmen. Ha reklamlar şuan gözüküyor yarın ne olur bilmem google bu..

elektronikssl
webimgo

deepstate deepstate WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 64 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Buradan kazıklanmadan önce siteyi almadan önce keşke araştırmasını yapsaydınız.. Dediğiniz gibi adsense belli olmaz 2 gün sonra olmaz 20 gün sonrada banned yapabilir ki inş. olmaz.

• Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

deepstate adlı üyeden alıntı

Buradan kazıklanmadan önce siteyi almadan önce keşke araştırmasını yapsaydınız.. Dediğiniz gibi adsense belli olmaz 2 gün sonra olmaz 20 gün sonrada banned yapabilir ki inş. olmaz.

Hocam Başvuru yapıp yapmadığını nasıl araştıracağım ki? ha özgünlük araştırması yapabilirdim ama yapmadım neyse uğraşlarım sonucu aldık adsenseyi ama dedğimiz gibi bakalım umarım banlanmayız. :D

deepstate deepstate WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 64 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
inş. olmaz Google bu konuda acımazsız biraz çok kişinin emeklerini boşa harcıyor.. Hayırlı olsun siteniz güzel..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)
Teşekkür ederim Hocam uğraşıyorum bakalım. nereye kadar gidersek artık.

Bloggokhantekin Bloggokhantekin Bloggokhantekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MUHASEBE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 1039
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 4, (%100)

agakin adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim Hocam uğraşıyorum bakalım. nereye kadar gidersek artık.

Kardeş umarım istediğin gibi olur herşey Allah kalbine göre versin , kardeş bişey rica edicem sitende toplam kaç adet makale var ve sitenin günlük ziyaretçi sayısı ne kadar söylermisin lütfen

isagold isagold WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web sitesi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 381
  • Beğeniler 65 / 82
  • Ticaret 36, (%100)
Bende adsenseye başvurdum yetersiz içerik diye mail aldım bu gün sitemde reklamlar çıkmaya başladı nedeni nedir bilen var mı ? adsense reklam kodlarını kaldırmalımıyım yoksa kalmalı mı.

• Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Kardeş umarım istediğin gibi olur herşey Allah kalbine göre versin , kardeş bişey rica edicem sitende toplam kaç adet makale var ve sitenin günlük ziyaretçi sayısı ne kadar söylermisin lütfen

hocam 200 civarı makale var sitede şuan ve hepsi özgün makaleler. şuanda 100 civarı hiti var sitenin bu durumda verdiler adsense anlayacağın..

Ek Olarak:

isagold adlı üyeden alıntı

Bende adsenseye başvurdum yetersiz içerik diye mail aldım bu gün sitemde reklamlar çıkmaya başladı nedeni nedir bilen var mı ? adsense reklam kodlarını kaldırmalımıyım yoksa kalmalı mı.

hocam kısaca sesini çıkarma derim ben :D neden kaldırasın reklamları en fazla kendileri kaldırır zaten yetersiz içerik uyarısı gelmedi mi.. Adsense sayfasına girince hesabınız aktif gözüküyormu onu bir kontrol edeni bence

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al