-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2 ay önce burdan beni kazıklayan bir arkadaştan satın almıştım wmportali.com sitesini. ve alırken adsense başvurusu yapıp yapmadığını sormuştum ve yapmadığını söylemiş bende siteyi satın almıştım dolayısıyla kazıklanmıştım. sitedeki tüm içerikler özgün denmişti bana ama araştırınca hiçbir içeriğin özgün olmadığını gördüm. " aylık süre zarfında sürekli özgün içerik girdim çoğunluğunu kendim yazarak el emeği göz nuru yani. ve tekrar adsenseye başvurdum 20 gün önce. ve reklamlar bugün itibariyle sitemde gözükmeye başladı. Anlaşılan şuki arkadaşlar özgün içerik yazarak google amcadan 2-3 ay içinde adsense alabiliyorsunuz en azından bende öyle daha önce reddedilmiş olmama rağmen. Ha reklamlar şuan gözüküyor yarın ne olur bilmem google bu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buradan kazıklanmadan önce siteyi almadan önce keşke araştırmasını yapsaydınız.. Dediğiniz gibi adsense belli olmaz 2 gün sonra olmaz 20 gün sonrada banned yapabilir ki inş. olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
inş. olmaz Google bu konuda acımazsız biraz çok kişinin emeklerini boşa harcıyor.. Hayırlı olsun siteniz güzel..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkür ederim Hocam uğraşıyorum bakalım. nereye kadar gidersek artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bende adsenseye başvurdum yetersiz içerik diye mail aldım bu gün sitemde reklamlar çıkmaya başladı nedeni nedir bilen var mı ? adsense reklam kodlarını kaldırmalımıyım yoksa kalmalı mı.