lostyazilim
tr.link

1 Wordpress temasından 97 bin TL kazanılır mı?

39 Mesajlar 5.719 Okunma
lstbozum
tr.link

WAY4PLAY WAY4PLAY WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 30 / 39
  • Ticaret 2, (%100)

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Php ve kodlama bilsem emin ol farklı olurdu :)

Benim söylemeye çalıştığım parayı yerim destek falan uğraşmam diyorsun ya o yüzden kaybedersin kodlama bilsen bile. Çünkü itibar paradan daha önemlidir.

"müşterilerimin güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim" robert bosch

wmaraci
reklam

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)
tek kisilik ekip olmama az kaldi wp ve blogger entegre biliyorum ingilizcem var ve arayuz tasarima baslayacagim :D

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

dnzcgls adlı üyeden alıntı

Bir tane temadan bahsediyorum ama. Bu fiyat doğruysa herkes bu işle uğraşırdı diye düşünüyorum

Hocam gördüğüm yabancı temaların %95'inde panelden her şey kontrol edilebiliyor, yani sağ sidebar aktif-deaktif ve birçok renk seçenekleri geliyor. Haliyle bir temayı (birebir aynısını) binlerce kişi kullanmıyor. Ben fiyatın şişirme olduğunu düşünmüyorum, kodlama öğrenebilir ama görsel zevkin herkese hitap edebilmesi zordur. Sadece bunlar değil, çoğumuz canlı parayı gördükten sonra uğraşmayız bile (Destek ve güncelleme) Bakış açımız bu mecraya 'gerçek iş' diye bakıldığında bunlar yapılabilir. Yoksa olması zor ne yazık ki.

iyi.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Ben bi hesap yapmıştım, yine themforest'da, adamın temasından kazandığı minimum kazanç 1,5 milyon dolardı.

Ek Olarak:

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Ben bu kadar parayı kazansam tema daha umrumda olmaz parayı yemekle meşgul olurum heralde :)

Tema umrunuzda olmazsa bu parayı kazanamazsınız.

Ayrıca dikkatiniz bi noktaya çekmek istiyorum, yalan vs. diyenler var ancak yurtdışında bu işler böyle değil, bizde tekstilcilerin,çakmacıların doldurduğu iş merkezleri oralarda tasarım ofisleri ile dolu.Ayrıca bu kadar satarmı demeyin, themeforest.com dünyanın en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi.Ayrıca bizim ülkemizde tasarımcılığı geçtim, teknoloji ile ilgili bile sayılı miktarda şirket var.O kadar holding var, kasap,sütçü alıp milyonlarca dolar harcıyorlar (bkz:sabancı), batırıyorlar, onlar için hiçbişey olan 115 milyon doları bu işlere yatırmıyorlar.

wmaraci
wmaraci

YouMyCure YouMyCure Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek elektirik & elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 65 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
gerçekmi iyi geliri vat fakat çoklu dik olsa iyi

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Psycho adlı üyeden alıntı

97 bin yine az :) Çok daha fazla kazananlar var.

Şuradan en çok satılanlara bakabilirsiniz: http://themeforest.net/category/wordpress?utf8=%E2%9C%93&sort_by=sales_count&categories=wordpress

Mesela ilk sıradaki tema 55 dolar değerinde ve 57.369 kez satılmış.

Hadi diyelim yüzde 50'si bu adama kalıyor. Hatta 25 dolar diyelim. (komisyondu, vergiydi falan çıkarınca)

25 x 57.369 = 1.434.225 dolar yani 3.1 milyon TL yapar :)

tema da bizeye benzese keşke :S

emre57 emre57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 57 / 38
  • Ticaret 9, (%100)
Gerçekten wmaracinda hep beraber bir tema yapsak herkese maaş bağlanır. :) Şaka bir yana az önce bende bir temayı hesaplayım dedim,gerçekten inanılmaz rakamlar çıkıyor.

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)

soulmy adlı üyeden alıntı

Bu binaya ne kadar demir gitti acaba... :D

Aynen Türk mantığı , geçen tema bakınırken benimde gözüme çarptı bir temanın satış adeti sonra oturdum sizin gibi hesap yapmaya , durdum durdum durdum .. Ulan! dedim ama sonra Azeri arkadaşımızın dediği gibi vazgeçtim . Türkiye'de en az güven temsil eden iş grubu webtasarımcılardır muhakkak. Adam bir kere yapar veya yapmaz sonra ualaşmazsın der tüm konuştuğumuz müşteriler, haklılar da. Oradaki temalar ve tema sahipleri cidden profesyoneller. Hangi eklenti ile sorun oluyorsa hemen yeni bir güncelleme çıkarıyorlar herkesin her kesimin sorusuna çözüm oluyorlar , şimdi soruyorum elinizi vicdanınıza koyun kim böylesine destek verebilir ? :) Bırakın temayı küçük bir eklenti yaptıktan sonra saldım çayıra mevlam kayıra hesabı ne güncelleme ne birşey.
soulmy

kişi bu mesajı beğendi.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
kısa yoldan zengin olmak :) Trendwp gibi profesyonel tema yapımcıları bu siteye ekleseler onlarda iyi kötü para kaldırırlar. trendwp sadece Türkiyede satış yapabiliyor. onlar ise tüm dünyaya

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al