lostyazilim
tr.link

Ziyaretçi ve Yorum Sayım İyi, Hit Sayısı Çok Düşük

3 Mesajlar 796 Okunma
acebozum
tr.link

mertkytrk mertkytrk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 26 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Bu Kaçıncı Oldu Hatırlamıyorum.
Merhaba arkadaşlar blogumu açalı tam 4 ay oldu. Bu 4 ay içinde google friend connect üzerinden 56 takipçi kazandım. Sitemde de toplam 150 yorum var, yorumların 70'i benim desem 80'i gelen ziyaretçilerden. Her yorum yapana özellikle cevap veriyorum, burada yazan öneriler dolayısıyla. Fakat yorum ve ziaretçi sayım iyi olmasına rağmen blogumun hitleri düşük genelde 50-100 arasında hit alıyorum. Kendi sayfa görüntülememi izlemiyorum, aslında ilk zamanlar bana bu hitler düşük gelmiyordu ama bir kaç kişiye sordum ve herkes düşük dedi. Sizce neler yapabilirim, her türlü öneriye açığım. Bu arada tüm yazılarım bana ait ve sitede kopya içerik barındırmıyorum. Hiti artırmak için neler yapabileceğim konusunda ki yorumlarınızı özellikle bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
http://musainci.blogspot.com bu benim blogum.4 ay bence çok uzun bir zaman değil.sabırlı olmanız gerek.yorumun yaynında çok fazla içerik de gerekli.orjinal olması iyi ama daha fazla içerik olmalı.bu arada blogunuz çok hoş.hangi temayı kullanıyorsunuz?kendi blogum için de bu temayı kullanmak istiyorum.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

mertkytrk mertkytrk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 26 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
temanın adını bilmiyorum ama sitenin sonunda yapanın kendi sitesinin adı geçiyor oradan bulabilirsin. bende internette dolanırken karşılaştım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al