-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
250 300 siteyi yapabilecek-sıkılmayacak bir wp uzmanı varsa helal olsun hocam :D siz danışmanlar arayın bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
siteyi yapmayacak hazır site temasını seo açısından düzenleyecek !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tamam, kolay gelsin gomutanım !
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
istanbul olması işi bozdu :) ayrıca o kadar sitenin ; bahsettiğiniz işlemleri yapılması ki tek kişi arıyorsunuz sanırım günde 5 site yapılsa dahi haftaları alır :) sanırım anladınız ne demek istediğimiz.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir kişide 3 kişilik yetenek aranıyor hem seo uzmanı olcak hem grafiker hemde sunucu ve hosting bilicek öyle biri varmı yav :D:D:D
siz böyle bir kişi aramak yerine 1 tane adam akıllı grafiker,bir tane sunucu uzmanı ve seo işi ile uğraşan profesyonel bir firma lazım firma diyorum 300 site için firma olması şart.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yusuf kardeşim,senle görüştük ama ortaklada görüşeyim dedim,yani son kararımızı vermemiştik.sanada söylediğim gibi bu sitelere çok masraf ettik yanlış bir şey yapmıyalım istiyoruz.acele karar vermek istemedik sadece.senle dostlugumuz bakidir. istanbul dışından arkadaşlarla çalışmak gerçekten zor.istanbul avrupa yakasından devamlı hizmet alabileceğimiz ve bizi yönlendirecek tecrubeli arkadaş bulmaya çalışıyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster , Web Developer , CE
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Freelanca olarak iş yaptıracagına bence maaşlı birini al yanına çalış daha mantıklı olur bence umarım bulursun bunların hepsini
Ben istediklerinin hepsini kullanıyorum ama ben kendi işimi yaprken bile bunların hepsini aynı anda yaparken bazen zorlanıyorum arkadaşdan yardım istiyorum bence bir kaç kişi olarak düşün derim gercek anlamda hizmet almak için yinede karar senin sadece fikrimi belirtmek istedim