-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik mühendisliği
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Suana kadar hep aldıgım hostları domaın dahıl aldıgımdan hıc dedıgım sıteden domain almadım.Bu sıtenın ozellıgı nedir nasıl işler ,birde mesela bır host sırketınden domaın dahıl aldık dıyelım onlar domaini nereden alıyorlar ?
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
godady dünya çapında bir firma ve bu yüzden fiyatları ucuz. Asıl tercih edilme sebebi bu.
diğer sorununun cevabı da, ICANN (İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eğer kupon kodu bulabilirseniz çok ucuza geliyor. Ama kodunuz yoksa Türkiye'deki host firmalarından farkı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bu domainlerin hepsi icean a bağlıdır ister com.tr olsun ister .com.tr olsun hepsi icean a bağlıdır icean ise bayilik veriyor tabi ki herkes alamıyor bu bayiliği oldukça büyük firmalar sadece alabiliyor onun için genelde bu tür domain satanlar ressler club kullanıyor godaddy iceanın bir bayisidir ve oldukça güvenilirdir bildiğim kadarı ile ben genelde ihs kullanıyorum şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diğer satan sitelerden bir farkı çok büyük olması, google felan öneriyor.Kuponun varsa ucuza da alabiliyorsun böyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domainleri yabancı firmadan alma yanlısı değilim sorun yaşarsan muhattap bulamıyosun bulsanda sorunun tam çözülmeyebiliyor.türkiyede nic.tr ve ihs den şaşmam sorun yok kafam rahat.:cool::D zaten ikiside ICANN tarafından doğrudan domain satma yetkisine sahip ;) godady indirim kuponu felan verdiği için tercih ediliyor tercih nedeninin ana sebebi ucuz olması. ucuz etin yahnisi misali ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben anlayamıyorum sizleri ya. Domain 5 lira olsa nolur 20 lira olsa nolur 100 lira olsa nolur? Açıcağım site tutmucaksa istiyosa üzerine 200tl para versinler yine almam domain. Siz zaten bulduğunuz isimdeki sitenizden gelir elde edebileğinizi düşünüyorsanız yok o sitede domain 20tlymiş yok şu sitede 15 tlymiş muhabbetlerini bırakın. İcraate geçin.