lostyazilim
tr.link

godaddy den domain almak ?

11 Mesajlar 7.546 Okunma
lstbozum
tr.link

Yorumladik Yorumladik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 49 / 14
  • Ticaret 10, (%100)
Suana kadar hep aldıgım hostları domaın dahıl aldıgımdan hıc dedıgım sıteden domain almadım.Bu sıtenın ozellıgı nedir nasıl işler ,birde mesela bır host sırketınden domaın dahıl aldık dıyelım onlar domaini nereden alıyorlar ?

wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
godady dünya çapında bir firma ve bu yüzden fiyatları ucuz. Asıl tercih edilme sebebi bu.

diğer sorununun cevabı da, ICANN (İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu)

skandeniz skandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 656
  • Beğeniler 64 / 114
  • Ticaret 12, (%100)
Eğer kupon kodu bulabilirseniz çok ucuza geliyor. Ama kodunuz yoksa Türkiye'deki host firmalarından farkı yok.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam bu domainlerin hepsi icean a bağlıdır ister com.tr olsun ister .com.tr olsun hepsi icean a bağlıdır icean ise bayilik veriyor tabi ki herkes alamıyor bu bayiliği oldukça büyük firmalar sadece alabiliyor onun için genelde bu tür domain satanlar ressler club kullanıyor godaddy iceanın bir bayisidir ve oldukça güvenilirdir bildiğim kadarı ile ben genelde ihs kullanıyorum şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım

wmaraci
wmaraci

Acemi Blogcu Acemi Blogcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Diğer satan sitelerden bir farkı çok büyük olması, google felan öneriyor.Kuponun varsa ucuza da alabiliyorsun böyle.

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Su zamana kadar 6-7 defa domain regledim hepsinide godaddy den aldım ve her birine en fazla 3 bilemedin 3.5 tl vermisimdir. tabi indirim kuponuyla

hatta gecen sene bi indirim kuponu vardı private whois + .com/.net/.org domain 6TLydi. Hala var mı bilmiyorum ama sadece domain indirim kuponu kesinlikle vardır. Nette arastır 5-10 dk ara bulursun zaten.

isimtescilmiş , ihs miş boşver bunlar para tuzagı

Ek Olarak:

kelebek adlı üyeden alıntı

Hocam bu domainlerin hepsi icean a bağlıdır ister com.tr olsun ister .com.tr olsun hepsi icean a bağlıdır icean ise bayilik veriyor tabi ki herkes alamıyor bu bayiliği oldukça büyük firmalar sadece alabiliyor onun için genelde bu tür domain satanlar ressler club kullanıyor godaddy iceanın bir bayisidir ve oldukça güvenilirdir bildiğim kadarı ile ben genelde ihs kullanıyorum şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım

ek: bildiğim kadarıyla bayilikte 100bin $ ve yanılmıyosam isimtescilde bayi.

Yorumladik Yorumladik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 49 / 14
  • Ticaret 10, (%100)

Buhara adlı üyeden alıntı

Su zamana kadar 6-7 defa domain regledim hepsinide godaddy den aldım ve her birine en fazla 3 bilemedin 3.5 tl vermisimdir. tabi indirim kuponuyla

hatta gecen sene bi indirim kuponu vardı private whois + .com/.net/.org domain 6TLydi. Hala var mı bilmiyorum ama sadece domain indirim kuponu kesinlikle vardır. Nette arastır 5-10 dk ara bulursun zaten.

isimtescilmiş , ihs miş boşver bunlar para tuzagı

Ek Olarak:

ek: bildiğim kadarıyla bayilikte 100bin $ ve yanılmıyosam isimtescilde bayi.

bende ilk alışverısımı yaptım oradan sımdı yalnız bu kredı kartından otomatık 1 yıl sonra veya ızınsız alım yapar mı acaba ? birde sımdı bu aldıgım domaın 1 yıl sonra yuksek fıyatla mı devam edecek yoksa yıne ucuza devam edebılecek mı ?

sagolun

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Yorumladik adlı üyeden alıntı

bende ilk alışverısımı yaptım oradan sımdı yalnız bu kredı kartından otomatık 1 yıl sonra veya ızınsız alım yapar mı acaba ? birde sımdı bu aldıgım domaın 1 yıl sonra yuksek fıyatla mı devam edecek yoksa yıne ucuza devam edebılecek mı ?

sagolun

1 sene sonraki ödeme fiyatı hakkında bilgim yok malesef.

Otomatik ödemeyi kapatmak için domains>launch girip auto-renew: off yap birsonraki sene otomatik uzatmaz

guncelnet guncelnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek iktisat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 50 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
domainleri yabancı firmadan alma yanlısı değilim sorun yaşarsan muhattap bulamıyosun bulsanda sorunun tam çözülmeyebiliyor.türkiyede nic.tr ve ihs den şaşmam sorun yok kafam rahat.:cool::D zaten ikiside ICANN tarafından doğrudan domain satma yetkisine sahip ;) godady indirim kuponu felan verdiği için tercih ediliyor tercih nedeninin ana sebebi ucuz olması. ucuz etin yahnisi misali ...
Yorumladik

kişi bu mesajı beğendi.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar ben anlayamıyorum sizleri ya. Domain 5 lira olsa nolur 20 lira olsa nolur 100 lira olsa nolur? Açıcağım site tutmucaksa istiyosa üzerine 200tl para versinler yine almam domain. Siz zaten bulduğunuz isimdeki sitenizden gelir elde edebileğinizi düşünüyorsanız yok o sitede domain 20tlymiş yok şu sitede 15 tlymiş muhabbetlerini bırakın. İcraate geçin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al