Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar evet çok büyük bir fiyat ama nabza göre şerbet. Monster, Apple ve Toshiba'nın kalitesi hiç bir zaman tartışılmaz. Monster şirket için çok uygun olmuş kullanım ve özellik açısından. Macbookta kişisel kullanım için işler için e-mailler için internet için çok iyi bir seçim. Ki kullananlarda bu işler için ve tasarım için kullanır. Toshiba zaten günlük kullanım oyun, film vs.. şeyler için kullanılır. Fiyatlar her ne kadar uçuk olsada bu markaların kaliteleri tartışılamaz. Ayrıca Monster Laptoptaki işlemcinin masaüstü versiyonu şuan 3 milyar civarında. Ekran kartı crossfire biçimde 2 GB bellek var. Ve SSD disk kullanılıyor. Zaten bunları toplasanız ıvır zıvır derken 10 milyar civarı bir şey yapar. Ve de onun taşınabiliri varken neden masaüstü alınsın. Böylede düşünebiliriz.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun Allah razı olsun hepinizden..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ortalama 25 bin TL'lik bir alışveriş olmuş. Allah daha bol versin ne diyeyim.
Bilgisayarlara gelince; Monster zaten adı üstünde canavar :) Özellikleri felan gayet güzel, benim için en az bi 8 senesi var o derece yani :) Ama boyutları biraz sıkıntı olabilir sürekli taşıyacaksanız. Zira ağırlığı 5.5 kg yazdığına göre. Ebatları da ekrana bakılırsa normal laptoplara göre epey büyük olacak. Kas yaparsın artık :)
Toshiba kendim de kullanıyorum Satellite serisi, 4 seneden fazla oldu hala canavar gibi. O yüzden bi sempati ile bakıyorum Toshiba'lara. :)
MacBook dersen, kalitesi zaten tartışılmaz.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim anlamadığım şey şu bu konuyu açma amacın ne ? Bakın ben pahalı bilgisayarlar kullanıyorum biz akraba olarak zenginiz,cömertiz demek mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Macbook,Toshiba cok güzel ama cok para :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayırlı olsun hocam Allah dahada iyilerini nasip etsin cümlemize :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun. Biz bunları aldıktan başka bir anlam taşımayan gereksiz bir konu başlatmışsınız