-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, elimde Soner Sarıkabadayı'ya ait bir site mevcuttur.
www.sonersarikabadayi.net Lakin bütün şarkı sözlerini, videolarını, olduğunda konser tarihlerini ekliyorum. Sitemi Google'ye ekledim, olabildiğince özgün paylaşım yapmaya çalışıyorum fakat alan adı mâlum.. Verebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var, saygı ve sevgilerimle..
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site daha çok yeni. Acele etmeyin. içerik girin bol bol. Sonra backlink alın biraz. ufak ufak yükselmeye başlarsınız
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim tavsiyem sitesinize 1 ay kadar günlük içerik girin. Aynı zamanda 4-5 fazlaya kaçmadan imleyin düzenli olarak. 4-5 de sosyal ağda sayfanız olsa eklediğiniz konuları paylaşsanız tamamdır. Sonra analizlerde hızla önlere geldiğinizi görürsünüz. Uzun süreli konu eklememezlik yapmayın.
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
seo için ücretli işleriniz yapılır.Pm atabilirsiniz
kalpsiz02
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sitenizin ön sayfalarda çıkması için elinden geldiği kadar hergün düzenli bi şekilde özgün içerik ar kardeşim.. hacklink bi işe yaramaz backlinkte öyle.. imlemede öyle..şimdi google sadece özgün içeriklere bakıpta seni sıralamaya alıyor.. ben bunu yaptım ve istediğim sonucuda aldım herkese tavsiye ederim.. ilk yapmanız gereken seo uyumlu tema.. vede günlük en az 5 adet 250 kelimelik özgün içerik.. bunu 2 ay devam edin.. istediğin pr yide alırsınız istediğin sıralamayıda alırsınız..
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
özgün içerik+imleme+ping+sosyal tanıtım+backlink formul bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat sanatçı sitesi olduğundan dolayı fazla özgün içerik girme tarzım olmuyor. Konu başlıklarını elimden geldiği kadar düzenli tutmaya çalışıyorum, ayrıca konu başlıklarını da konu içerisine ekliyorum. Temayı milon5.com (Halil Ağabey) 'dan almıştım. Daha önce bir başka sitemde kullandığımda çok güzel yerlere gelmiştim fakat telif haklarından dolayı siteyi kapatmak zorunda kalmıştım. Pagerank'ı 3 olan bir sitede orası da özgün içerik full muhabbetkusu.com.tr, imlemeyi nasıl yapabilirim ufak bir şekil de tarif edebilir misiniz?
Bu arada Wmaraci.com'un siteme verdiği Seo Puanı;
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Founder
-
-
Ad Soyad
y** e**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo puanını pek ciddiye almamanızı tavsiye ederim. Site içinde temel Seo kurallarına uyarsanız pek fazla içerik eklemenize de gerek kalmaz. Örn: H tagı kullanımı, meta taglar vs.