-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olum cin olmadan adam mı çarpmaya çalışıyorsunuz? Beyler kanmayın la bunlara, hele şu halil özçevike bak hele ya, alexadan sitesini ölçtürecek farklı ip lerden. Bak hele bak bak ya. Şahsi fikrim, doğal olmayan hiçbir yola girmeyin arkadaşlar.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben anladım yapamazsan mesaj at.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilişim Sektöründe Helpdeskim
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhabalar sitenizi sol alanında gösterilen banner benim yükledigim bi banner degildir,ben öyle bi baner yüklemedim hacked by muhamed diye bi banner, ben film sitelerimden birine ait banner yüklemiştim ilk gün yayınlandı sonraki girişlerimde benim yüklemedigim o banner gösterildi ve benim gösterimlerimden sayıldı düzeltmenizi bekledim fakat aynen kaldı vede bana bi gri dönüş yapılmadı,gold üyelıik aldıgımda sitede yazdıgı gibi anında aktive olmayıp benim uyarımla aktive edildi gold üyeligim,istatisliklere baktıgmda sitenizden hiç dönül olmadıgını görüyorum,sorunları inceleyip haksız gösterimlerin iadesini yapmanızı bekiyorum,
banneriniz 02.03.2014 09:32:08 tarihinden itibaren toplam 9 hit ve 909 kez gösterilmiştir. Daha fazla hit kazanmak aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
Kredi Kazanmak için [ Kredi Kazan ]
Krediniz : 6374
Sisteme [ Giriş Yap ]