-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yandex hala çok geride benim gözümde alt yapısı çok güçsüz googlenin altyapısı ile kıyaslanamaz bile :D
ogutcus
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webmasterlar için yandex aramaları ciddi anlamda bir sonuç vermiyor. Film / Program / warez ya da diğer teknik konularda yetersiz ama sıradan kullanıcılar için gayet tatmin edici sonuçlar veriyor.
Bir çok programda default yandex ayarları da entegre artık. Gelir modeli olarak kar yapmaya da başladı. Adsense alternatifi bir sistem ve arama sonuçlarında webmasterlara yönelik bir iyileştirmeyle eksik yanlarını da tamamlayacak gibi.
Bence yandex 5 yıl içerisinde %30 üzeri bir pazar payına sahip olacak. Ve bunun ne kadar ciddi bir rakam olduğunu tahmin edebiliyoruz sanırım.
Ben oldukça başarılı buluyorum. Hatta bazı tek ürün sitelerimizde de yandex direct sistemini kullanmaya başladık. Azımsanmayacak siparişlerde alıyoruz. Kötümser bakmak için eşiği çoktan geçti diye düşünüyorum bundan sonra ivme sürekli yükselecek bana göre
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olaya farklı yaklaşmış :)
Marka Tescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
anlamayanlar cümleye tekrar okusun :D " ne bileyim yandex miyim (google'm) :DD:D:
sanalyer
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex , kolay kolay sitenizi veya sitemizi hemen indexlemiyor bu konuda gelişmesi lazım bence