Başlıkta belirttiğim gibi kişisel sunum ve tanıtım hedeflenerek taslak üzerinden düzenlenmiş bir After Effects çalışmamdır.
Not: Template üzerinden düzenlenen video içerisinde kullanılan müzik kişisel aranje ürünümün bir kesitidir. Müzik portfolyomdan diğer ürünlere göz atabilirsiniz.
oyunları açarken geliyor ya hani markaların tanıtımı falan EA sportun falan buda aynı onlar gibi olmuş heryerde kullanılabilir son sahnedeki süre uzatılırsa 1 2 saniye sorunsuz olacağına eminim
oyunları açarken geliyor ya hani markaların tanıtımı falan EA sportun falan buda aynı onlar gibi olmuş heryerde kullanılabilir son sahnedeki süre uzatılırsa 1 2 saniye sorunsuz olacağına eminim
Beğendiğinize memnun oldum, süre ve içerikle her türlü müdahale yapılarak değiştirilebilir, her şey istediğimiz ürüne ve hayal gücümüze bağlı ;)
Beğendiğinize memnun oldum, süre ve içerikle her türlü müdahale yapılarak değiştirilebilir, her şey istediğimiz ürüne ve hayal gücümüze bağlı ;)
vallahi ne diyeyim bende bu videoyu gördükten sonra kendime birşeyler yapmak için after dersleri izlemeye başladım ama birşey anlamadım :D ama bende yapmam gerek kendime :D
Hocam zaten hazır taslaklar üzerinden düzenlediğim bir derleme ürün; baştan sona yapmak için ciddi bir çizim ve tonlama bilgisi gerektiriyor bu tarz görsel "creative" çalışmalarda ;)
Dilerseniz yardımcı olabilirim, çekinmeden ulaşabilirsiniz.