lostyazilim
tr.link

Yazarkafe yardım!

11 Mesajlar 1.551 Okunma
acebozum
tr.link

OguzUlasan OguzUlasan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 6 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba benim bir blogum var bayadır altın nasıl güncelletebilirim? Daha doğrusu otomatikmi güncelleniyor? Mesela 1 haftada 1 falan?:confused:

♣ www.OguzUlasan.com
♣ forum.OguzUlasan.com
♣ blog.OguzUlasan.com
wmaraci
webimgo

Xin Xin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 19 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam konu ile ilgili bence facebook sayfalarına mesaj atın. En doğru cevabı oradan alacaksınızdır..

• Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 6 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim hocam

♣ www.OguzUlasan.com
♣ forum.OguzUlasan.com
♣ blog.OguzUlasan.com

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam üyelik yükseltmek istiyorsanız özgün bir temanızın olması gerekir editörleri bu konuda hassas hitiniz çok bir önemi yok göze hoş gelen site ile uyumlu bir içerik yaptığınızda yeniden istek gönderdiğiniz taktirde üyeliğinizi yükseltebilirsiniz mesala ben özgün bir tema ile başvurduk direk olarak platin üyelik ile başladım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 6 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Yeniden isteği nereden gönderebilirim onu soruyorum hocam sanırım yanlış anladınız fakat verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Henüz en baştan tema tasarlıyacak kadar bilgim yok. :)

♣ www.OguzUlasan.com
♣ forum.OguzUlasan.com
♣ blog.OguzUlasan.com

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
İletişim bölümünden yazın, daha etkili olacaktır, ya da mail adresleri var, vereyim onu size:
support@boomads.com

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Hocam üyelik yükseltmek istiyorsanız özgün bir temanızın olması gerekir editörleri bu konuda hassas hitiniz çok bir önemi yok göze hoş gelen site ile uyumlu bir içerik yaptığınızda yeniden istek gönderdiğiniz taktirde üyeliğinizi yükseltebilirsiniz mesala ben özgün bir tema ile başvurduk direk olarak platin üyelik ile başladım.

Hitin önemi yoksa reklam verdiğinde kim bakacak reklamlara. Tema dediğin şey en kolay iş.

Bu son dönemde denemek için 5-6 tane siteyle başvurdum bumeranga. otomatik olarak hepsine altın üyelik verdi. Sitelerin bazılarının 2-3 hiti var bazılarının 12k falan. Teması orjinal olanda var olmayanda. Konuları özgün olanda var full kopya olanda. Hepsine aynı muameleyi yapıyorlar.

Neyi inceliyor bende çok merak etttim. Kafadan üyelik onaylıyor. Ama şablonu kaldırınca daha yarınsı gün mail geliyor:D Hürliste eklemedikten sonra niye şablon koyayım ki enayi gibi. Yada yazarkafe üyeliği olmadıktan sonra.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Hitin önemi yoksa reklam verdiğinde kim bakacak reklamlara. Tema dediğin şey en kolay iş.

Bu son dönemde denemek için 5-6 tane siteyle başvurdum bumeranga. otomatik olarak hepsine altın üyelik verdi. Sitelerin bazılarının 2-3 hiti var bazılarının 12k falan. Teması orjinal olanda var olmayanda. Konuları özgün olanda var full kopya olanda. Hepsine aynı muameleyi yapıyorlar.

Neyi inceliyor bende çok merak etttim. Kafadan üyelik onaylıyor. Ama şablonu kaldırınca daha yarınsı gün mail geliyor:D Hürliste eklemedikten sonra niye şablon koyayım ki enayi gibi. Yada yazarkafe üyeliği olmadıktan sonra.

Valla dostum bilemem zaten reklamlarıda herkeze vermiyor google analytics bağlıyorsun senin performasına göre teklifler geliyor

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Valla dostum bilemem zaten reklamlarıda herkeze vermiyor google analytics bağlıyorsun senin performasına göre teklifler geliyor

2 tane siteyi bıraktım sistemde analytics bağlantısını da yaptım bakalım sırf meraktan bekliyorum. Yazarkafe için oda yoksa reklama ihtiyacım yok.

sizdensize.milliyet.com.tr kullanıyorum aslında imleme için... Birde bunu deneyelim dedim ama bunlar çok garip. Zaten kimse de birşey bilmiyor. Kafalarına göre takılıyorlar. Mail atıyorsun cevap yok. En sonunda sövecem bana .... için mi siteye kod ekletiyorsunuz diye :D

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Bumerang yardım bölümünden platin üyelike yükseltilmek istiyorum diye mesaj atabilirsiniz hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al