mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Arkadaşlar yeni bir site açmak istiyorum. Ancak sorduğum kimselerde yeni fikirler yok. Çoğu da araştıracaksın diyor. Yurtdışında olup da Türkiye'de olmayan bir site açacaksınki tutsun diyor. Peki nasıl araştırmalıyım onu bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz nasıl araştıracağın konusunda ve fikirler konusunda?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İyi ve uzman olduğun bir konuda blog açabilirsin.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
yazınızı okudum çok yararlı fakat diğer arkadaşlarında yorumlarını almak istiyorum
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sevdiğiniz bir konuyu ve ihtiyaç duyulan bir konuyu birleştirerek güzel fikirler elde edebilirsiniz.
Facebook filmini izlediyseniz, görrmüşsünüzdür. Mark'a arkadaşı, şu kızın çıktığı biri var mı diye soruyordu sanırsam. Mark'ın da o an da aklına yeni bir fikir dank etmişti. Yanınızda bir not defteri taşımaya çalışın eğer unutkansanız. Çevrenizdeki insanların sorduğu her sorudan bir şeyler çıkarın, çözüm bulmaya çalışın.
Geçen sene bu konuyu biz Teknoloji Tasarım dersinde görmüştük. Çevremizdeki sorunları arayıp, çözüm üretiyorduk. Ben çözülen bağcıklara takılarak düşmeyi önlemek için bağcıklara cırt bant dediğimiz şeyden yapıştırarak "Cırt bantlı bağcık" yaptıydım.
Not: Cırt bantlı dendiğinden şüpheliyim hala :)
Sevdiğiniz konu, çevredeki sorunlar ve ihtiyaçlar... Sadece bunlar yeterli.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@ DarkGirl size de teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden dolayı evet arkadaşlar yorum yapmak isteyen yok mu başka? :)
Yok mu arttıran gibi oldu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ne hakkında uzmanım ? Nelere ilgi duyuyorum ? Ne yapabiliyorum diye sor ilk önce kendine... Kendi kendine konuşarak bulabilirsin ben öyle yapmıştım. (Deli değilim :D)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşın birisi bahsetmiş, ihtiyaçları dikkate alıp yapılmamış birşeyi yapıcaksın. Tabii diyebilirsiniz demesi kolay diye. Zorluğunun farkındayım, bir kere sermaye gerektirir, ikincisi emek vermeyi gerektirir, akşamları çay içerken internette 2 saat vakit ayırarak yapılacak birşey değildir bu. Böyle büyük çaplı bir düşüncem vardı ama, bıraktım bu işleri :)
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir makale okumuştum webmaster toplumda geçirdiği her sn bir webmaster gibi olmalı sürekli içerik aramalı gibisinden öyle birşey bulmalısın ki hem yaptığın işten keyif almalı hemde o işten para kazanmalısın baya zor bi olay ama başardınmı tadından yenmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Keşifler ihtiyaçtan doğar. Web dünyasında başarılı olmanın sırrı da ilk ve farklı olmaktan geçer. Fakat hiçbir proje de sermayesiz ve azim göstermeden büyümez. Bütün gerekleri oratya koymalı ondan sonra projene yönelmelisin.