-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Ben ne bileyim yandexmiyim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bedavaya verdiği navi hizmeti ile bence öne geçti bu kulvarda. Ama arama motoru olarak ne olur ilerde bilemem
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google daha çok teknoloji alanına kayıyor artık. Cep telefonları, işletim sistemleri, teknik materyaller üretiyor. Arama motorunda ise pek bişey yapmıyor. Google'ın tek artısı çok fazla kullanıcıya sahip olması. Adam senelerdir Adsense e falan üye. Bırakmak istemiyor. Şimdi ise Google Museum projesinin benzerini sunuyor insanlara. Google Museum başladı ve sadece 22 tane müzeyi entegre etti sistemine ve orada bıraktı. Yandex de bunu gördü ve o alanda hızla ilerliyor ve Google'ı geride bıraktı. Yani fırsatını buldukça, oogle'ın açığını yakaladıkça hiç affetmiyor, hemen yapıştırıyor sistemi :) İleride blogger falan azıcık gözden düşerse hemen Blogger rakibi bir sistem çıkaracağından eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isterse yapabilecek güçtedir bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandex eninde sonunda googleyi tahtında decek bundan eminim hem bloggerde açıyorsunuz bir blogspot emek veriyorsunuz senelerce bir gün google tak diye bloğunuzu siliyor hemde hiç sebepsiz onca emeğiniz boşa gidiyor o yüzden yandex şu anda googleden daha iyi sonuçlar veriyor diyebilirim
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Benim için yandex bir numara metrica Disk yandex haritalar yandex browser panoramik yandex Anasayfası ve eposta alan adı kaydında 1 numara bunu yandexe iletebilirsiniz mutlaka geri dönüş sağlıyorlar yandex bing i Yahoo yu ask ı ezer geçer google La başbaşa gider. Arkadaşlar ara.Com.tr ilk defa duyuyorum :)