Teşekkür ederim ZEN hocam. reklam eklentisi indirdim. bundan sonra yazı içlerine reklam gömeceğim inşallah. dediginiz bölümlerdeki reklamlarıda bir saate kadar kaldırtıyorum. reklamları kenarlardan yazı içlerine almak daha faydalı olacak sanırım.

Ek Olarak: şimdi bakarmısınız rica etsem arkadaşlar oldumu? sol reklamı kaldırdım. ban riski olan yerlerden kaldırdım reklamları. sol slider içine aldım gökdelen reklamını. hesader duruyor. bide yazı içlerine diktörtgen reklam attım. sizin gözünüzle tamamsa içim rahat edecek arkadaşlar. buradan bakabilirsiniz siteye

teşekkürler şimdiden..

Ek Olarak: Bu arada değerli hocalarım arkadaşlarım; web sitesi 3 yıllıktır. sağlık sebeplerimden dolayı 2013 yılında bir arkadaşa emanet etmiştim. oda hostingini kapatmış. sitem 1 sene hiç açık kalmadı. Sağlık problemlerim bitince, 2014 ocak ayı itibarı ile tekrar reseller alıp sitelerim ile kendim tekrar ilgilenmeye basladım. 1 sene kapalı olması günlük 1500 olan hitimi ciddi anlamda düşürdü. hiç adsense çalışmamıştım. adsenseye 1 subatta basladım. basvurum ertesi günü kabul edildi. ayrıca şirket hesabım ile basvurmuş oldugum ve dubaide yaşadıgım için bu kadar cabuk oldu sanıyorum. bu sitede binin üzerinde yazılarım var % 80 inini bizzat kendim yazdım. şimdi bir kaç proje daha araştırıyorum inşallah yavas yavas, arap ülkelerde cocuklar için oyun sitesi ( hayaloyun satın aldım) ve baska siteler konusunda çalışmalarım var. inşallah bende artık sık sık aranızda bulunacağım. cok keyifli bu forumları seviyorum. çokta işlerimize yarıyor. yardımlarınız ve ilginiz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.