Müzik dinlemem sadece şarkının klibini bir kere izlerim sonra indirip telefona, usb'e ve pc'ye kopyalarım :)
Daha sonra nostaljik biriyimdir. Yabancı dizilerden pek keyif almam (zaten youtube'da yok) o yüzden eski Türk dizilerine bayılırım. (En son babalar duyar, baba ocağı, ezel ve daha sayamadığım birçok dizi)
YouTube'da komik kanallarda takılırım çok nadiren ve vine videolarını izlerim :) yalnız Türk kanallarını izlemem çünkü özgünlük %0 herşeyde bir çakmalık mevcut. imkanları yeterli değil. türklerin bu konuda kendilerini geliştirmesi gerekli. arada tabi denk geliyor bir kaç kaliteli kanal fakat ... :)
Abonesi olduğum kanalların güncellemelerini izlerim. Video klipleri ise sadece izlemem, indirir arşiv yapar öyle izlerim. Zaten Türkçe video klip izlemediğim, Türkçe şarkı dinlemediğim için sadece ecnebi videolarıyla takılıyorum.
Bir after effects kullanicisi ve aranjoru olarak surekli eglenceli ve orjinal yapimlari inceler, surekli kendi projelerimle alternatifleri uretmeye calisirim. Bu yuzden surekli youtube bana kaynak olur.
Bu ara ses kayıtlarıdır, Siyasettir aldı başını gidiyor :) Ben genellikle kamera şakaları, komedi, eski yeşilçam replikleri, müzik tarzında devam ediyorum :)