lostyazilim
tr.link

Candy Crush göründüğü kadar masum değil !

15 Mesajlar 7.275 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar abartmışsınız, insanlar arabada yolda giderken basit oyunlar istiyor hepsi bu. Yani açıpta asphalt 8 mi oynasın? Dungeon hunter mi ? böyle oyunlar yerine basit şeyler isteniyor. Ee haliyle oyun geliştiricileride gerek müziği ile gerek rekabet yaratma gibi şeyleri kullanıyor. Her oyun yapar bunları, her şirket yapar. Abartmayalım bu kadar..

Neyi abartıyor olabiliriz sence? İnsanların yapacağı işlerinin önüne geçmiyor düşüncesinde misiniz acaba? Yada öncelikleri başka işler iken bu oyuna bir 5 can daha demelerine hiç mi şahit olmadınız? Bu öncelikleri geciktirmileri veya yapmamaları o kişinin zararına değil mi?

Bence hocam siz aşırı hafife alıyorsunuz, oyunlar güzeldir rahatlayana abartmayana. Ruhen sizi rahatlatan bir oyun mu candy crush? Ya da neydi adı clash of clans? İnsanların amaçları bu oyunlardaki beklenen vakitlerin geçmesi olmuşken bence siz aşırı hafife alıyorsunuz.

wmaraci
reklam

Percus Percus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
ne olursa olsun boş işler bunlar

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Neyi abartıyor olabiliriz sence? İnsanların yapacağı işlerinin önüne geçmiyor düşüncesinde misiniz acaba? Yada öncelikleri başka işler iken bu oyuna bir 5 can daha demelerine hiç mi şahit olmadınız? Bu öncelikleri geciktirmileri veya yapmamaları o kişinin zararına değil mi?

Bence hocam siz aşırı hafife alıyorsunuz, oyunlar güzeldir rahatlayana abartmayana. Ruhen sizi rahatlatan bir oyun mu candy crush? Ya da neydi adı clash of clans? İnsanların amaçları bu oyunlardaki beklenen vakitlerin geçmesi olmuşken bence siz aşırı hafife alıyorsunuz.

İnsan kendini kontrol edemedikten sonra oyunların suçu yok, görmüyor muyum görüyorum, koca koca adamlar elinde son model telefonlar, kulanıyor mu ? Yok sorsan markasını bilmez tek amacı oyunu oynamak. Ama burda suçu oyunlara yüklemek mantıksız..

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

İnsan kendini kontrol edemedikten sonra oyunların suçu yok, görmüyor muyum görüyorum, koca koca adamlar elinde son model telefonlar, kulanıyor mu ? Yok sorsan markasını bilmez tek amacı oyunu oynamak. Ama burda suçu oyunlara yüklemek mantıksız..

Kesinlikle suç oyunlarda değil. Oyunu dediğim tarzda oynayan kişilerin bilinçsizliğinde. Çözümü de basit, bunun yanlış olduğunu çevremize duyurmak.

wmaraci
wmaraci

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Kesinlikle suç oyunlarda değil. Oyunu dediğim tarzda oynayan kişilerin bilinçsizliğinde. Çözümü de basit, bunun yanlış olduğunu çevremize duyurmak.

Valla ben bir iki kişiye bahsettim, şu oyun için sen kafa yor sende böyle birşey yapmaya çalış parayı koyacak yer bulamazsın dedim, çocuklar bile bu kadar oyun oynamıyor diyorum ama yok o abi cevap bile veremiyor oyundan, "hipnoz olmuşsun abi gözün şaşı bakıyor" diyorum "hı haklısında işte" burda kesiyor cümleyi, oyuna konsantre olması gerek. Bende bakıyorum bırakacağı yok bari izliyim keyif almaya bakayım, şöyle yap böyle yap diye taktik veriyorum, oyun falan öneriyorum:)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al