-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sitem genel içerikli portal sağlık vb. konular var p***o sitelere girmenin cezası varmı diye makale yazıdm. Sizce p***o kelimesinin sitemde bulunmasını google yanlış anlarmı sıramı etkilermi adsense reklamlarında sıkıntı yaratırmı. Tercrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neden gerek duydun ki öyle bir yazı yazmaya :) Kolay kolay birşey olmaz ama bu tip içeriklerin çoksa sıkıntılı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Çok zor bir ihtimal hocam. Ceza alırsan bile itiraz ettiğinde düzeltirler. Bu mmantıkla ceza alınsaydı tonla site ceza alırdı
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben yaşadığım bir tecrübeyi anlatayım belki sana bir faydası olur.
Flash oyun sitem vardı, oyunları siteme bot ile çektiğim için oynamıyordum bile, bazı oyunların adı, ''frikik yakalamaca, en seksi oyun'' gibi isimleri vardı. Özellikle bu oyunlardan aşırı ziyaretçi çekiyordum, ayrıca sitem google üzerinde arama yapılarak gelinen anahtar kelimeleri de kayddediyodu, dolayısıyla google'nin reklam anlayışına ters bir çok sorun oluştu, adsenseden epey para kastım, bir süre sonra adsense bir mail gönderdi, mailde o sayfaları kaldırmamı istediler ve süre verdiler. Ben pek sallamayınca, google domainimi engelledi, sitede reklamlar bir daha hiç gözükmedi.. Ama adsense hesabıma kayıtlı diğer sitelerimde, reklamlar dönmeye devam etti. En fazla bu olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.