Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
WM Aracı üzerinden yaptığınız ticaretlerde eTicaret bildirimini kullanıyor musunuz?
Ticaret Puanı Nedir? WM Aracı üzerinden yapılan alışverişler sonucu, üyelerin ticareti değerlendirmek amacıyla kullandıkları bildirimlerdir. Diğer bir deyişle, üyenin güvenilirlik derecesidir. Ticaret puanları üyeler tarafından değiştirilemez ve kaldırılamaz.
eTicaret bildirimi nedir, nasıl kullanılır ?
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Kullanıyoruzda , mesela biri bana - ticaret puanı vermiş gerekçeyede teklif verdi almamış yazmış. Ben müşteriyim sonucta almaktan vazgeçebilirim bunun için negatif puan mı verilmesi gerekiyor?
Benim bildiğim ticaret puanı ticaretinizi yaparsınız bazı şeyler eksikse bildirirsiniz. Sizin dediğiniz gibi 'alışverişler sonucu'
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kullanmak gerek sonuç olarak onlar referans niteliği taşıyor
Mertcan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
brkrtp adlı üyeden alıntı
Kullanıyoruzda , mesela biri bana - ticaret puanı vermiş gerekçeyede teklif verdi almamış yazmış. Ben müşteriyim sonucta almaktan vazgeçebilirim bunun için negatif puan mı verilmesi gerekiyor?
Benim bildiğim ticaret puanı ticaretinizi yaparsınız bazı şeyler eksikse bildirirsiniz. Sizin dediğiniz gibi 'alışverişler sonucu'
Açık arttırmaların usulü bu yöndedir zaten. Verdiğiniz teklifi yerine getirmeyip vazgeçiyorsanız eksi ticaret puanı bu ve bu gibi durumlar için var.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
brkrtp adlı üyeden alıntı
Bir açık arttırma ilanına teklif verip ihaleyi kazanır ve ürünü almaz iseniz elbette olumsuz ticaret puanı kullanabilir.
Evet dendiği gibi "alışveriş sonucu" ve sizin alışverişiniz olumsuz sonuçlanmış.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iTrader sistemini kullanıyorum ancak WMA üzerinden ticaretler aktif olarak yapılmadığı için puanım yok denecek kadar az. Burada ticaret puanım 3 (%100 olumlu) iken, *** üzerinde 170 küsür (%100 olumlu) ticaret puanım var
Techyol Teknoloji
Mertcan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
WM Aracına getirilecek güvenli ticaret sistemi ile (çıkış tarihini bilmiyorum) kesinlikle buradaki ticaretiniz de artar.
Kolay gelsin, bol kazançlar.:rolleyes: