-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ziyaretçilerin rahatsızlığını geçtim sitene giren robotlar yandex, google vs. onları düşün. sence onlar reklamı geçe tıklar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir web sitesinde gezerken en nefret ettiğim şeydir bu link kısaltma servisleri. Anında kapatırım o siteyi daha da adım atmam. Sayfanın her tarafı reklam olsa gam yemem. Ama tıkladığım linke gitmek için site beni 5 saniye bekletmek zorunda bırakıyorsa yemişim o siteyi. Gözümde sıfırdır o site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Para kazanmak gibi bir amacınız yoksa eğer goo.gl veya bit.ly kullanın kullanıcıyı rahatsız etmezsiniz en azından.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En dandik reklam şirketini bile kullansan daha çok kazanırsın. 1000 gösterime birkaç tl için siteyi çöpe çevirmeye değer mi? Link kısaltmda çıkan reklamlarda öyle kalitesiz reklamlar ki. Ben eskiden facebook sayfalarımda kullanıyordum. Bunlar yüzünden birsürü beğeni kaybedip, bir o kadar da küfür yemiştim....
Hitin varsa eğer emin ol bir süre sonra çok büyük düşüş yaşayacaksın bu yüzden. kolay gelsin...
slowdown
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
siteye girince 24 saatte bir reklamı geç'e yönlendiren cookie javascript dosyası var elimde. pm atarsanız detaylı görüşebiliriz.