-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Katılan herkese başarılar. :)
Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başarılar. oyumu Ben Furkan'a Vermiştim Bilseydim , bu Kadar Çok kişini Katıldığını... :)
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
İşsizimsi
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haydi hayırlı olsunn! :)) Umarım her şey gönlünüzce olur ve her kategoride bir kazanan bu listeden çıkar :)
30luk.com & perenc.net - Düşüncelerim ve düşüncesizliklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Aynen başkalarının oylaması çok saçma olmuş bence çevresi pek geniş olmayanlar, yeni aktif olanlar napsın saçma bence. Ben pek oy toplamaya çalışmıyacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ben koymadım bu saatten sonrada koymam jüri filan olup oylasa tadından yenmezdi ama oy işi bozar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
İşsizimsi
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında evet :) Ne yazık ki dedikleriniz doğru.. Çünkü bende platin üyeyim ve şuana kadar bir sürü içerik gönderdim Bumerang'a.Ama ne yazık ki o sistemde yanlışlar seziyorum.Hak edilen yerde olamıyor bir türlü siteler.. Dolayısıyla bende katılmadım.Ve şimdilik içerik göndermiyorum.
Az tanınmış fakat kaliteli siteler için bu büyük bir haksızlıktır.İnsanlar mutlaka, doğal olarak taraf tutacaklardır, oysa dediğiniz gibi tarafsız bir jüri olmalıydı seçimi yapan.
30luk.com & perenc.net - Düşüncelerim ve düşüncesizliklerim
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamın 44.000 üye kapasiteli face book hayran sayfası var ordan en tarz blogunun reklamını yapıyor.10 dakika içinde 29 begeni almış düşünün gerisini siz.Bu yarışma adil degil arkadaslar istediginiz kadar çırpının sosyal cevresi olan bu yarışmayı kazanır..Ziyaretçiler telefon numaralarını girmekten çekiniyorlar haklı olarak ve söyle diyorlar bu adam yarışmayı kazanıcak diye ben telefon numaramı girmem.Telefon numarası yerine aynı ıp adresinden bir den fazla oy kullanımını yasaklıyoruz diyebilirlerdi.Aynı zamanda test ettim ve onaylattım 3 arkadasıma onay kodu gitmedi ve gitmiyorda..Yarışma adil degil haksız rekabet var