Kategoriler kısmındaki turuncu rengi yerine daha uygun bir renk seçilmeli + Sinan kardeşimizin dediği gibi reklam alanı çok amatörce hazırlanmış onun yerine hareketli değil de daha şık bir şey koyulabilir. Ayrıca sayfanın aşağı doğru uzunluğu baya var onu anasayfada 10 konu gösterimi yerine 4 seçilebilir. Daha uyumlu durur kanımca.
reklam alanını değiştirdim tşkler öneriler için... sayfada an sayfada fazla makale olması siteye giren en azından bir kaç konu var demesin diye yaptım... genede söylediğinizi göz önünde bulundurup değerlendireceğim....
Siteye erişim yok.
kardeşim site şuan açık bir sorun yok .....
renkler ve içerik kalabalık duruyor. kolay kullanılabilir olan ve canlı renklere sahip bir tema seçerseniz daha iyi olur. başarılar dilerim..
varmı bir öneriniz :D
Web tasarım sitesi demeye bin şahit ister :D buna benzer bi sözümüz vardı :rolleyes:
Neden diye soracak olursanız, bu tarz sitelerin kendine özgü tasarımları ve sizi diğer web tasarım sitelerinden ayıracak bir farkınız yok. Sıradan bir blog sitesine benzemiş bir hali var, ayrıca reklam alanları hiç yakışmamış.
Neden diye soracak olursanız, bu tarz sitelerin kendine özgü tasarımları ve sizi diğer web tasarım sitelerinden ayıracak bir farkınız yok. Sıradan bir blog sitesine benzemiş bir hali var, ayrıca reklam alanları hiç yakışmamış.
arkadaşım biz web tasarım firması değiliz, web tasarımda yapmıyoruz sadece sitede herkesin işine yarayabilecek bilgi ve içerikler paylaşıyoruz... web tasarımla ilgili sorunu olan biri orda sorunun söyleyip ona yardım etmektir amacımız anlatabildim sanırım :))
Ek Olarak: yeni reklam alanları nasıl olmuş sizce...