-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evdeki sabit telefon hattımı iptal ettirip yine aynı telefona bağlı olan Adsl hattıma devam etmek istiyorum. Türk *******un kullanmadığım halde sabit ücret kesmesi ve saçma sapan bir tarife ile ücretlendirmesi cebimizi fena halde yakıyor.
Bu konu hakkında kesin ve net bilgiler nelerdir? Nasıl yapılabilir?
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
15 lira sabit ücreti yine alıyor sen merak etme.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkürler ama orada cevaplar gizleniyor. Türk *******'a hattımı iptal ettiriyorum desem etmezler. Bu durumdan müzdarip olanlar ya da yakın geçmişte bu sorunu çözenler daha iyi yardımcı olabilirler.
İnanın parasında değilim, başka bir mesele daha var. Bu telefon hattımı kapatmam ve adsl i sorunsuz kullanmam gerekiyor. 15 tl sabit hat ödenecek diye bir kanun varsa verilir, en azından 25 tl tarife ücreti ödemekten daha kurtulurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yalın İnternet aboneliklerinde, mevcut İnternet abonesi olanlar (telefon hattı ile internet hizmeti alanlar) aylık paket ücretine ek olarak
[*]Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık): 15 TL
[*]Yalın İnternet Geçiş Ücreti (1 Defalık): 8 TL
(fiyatlara tüm vergiler dahildir)
Gelde çıldırma. :)
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendi devletimiz alıyordu bu sabit ücreti elin arabının alması çok normal bence dünyada hangi devlet kendi vatandaşını kazıklar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
NovaCep adlı üyeden alıntı
Yalın İnternet aboneliklerinde, mevcut İnternet abonesi olanlar (telefon hattı ile internet hizmeti alanlar) aylık paket ücretine ek olarak
- Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık): 15 TL
- Yalın İnternet Geçiş Ücreti (1 Defalık): 8 TL
(fiyatlara tüm vergiler dahildir)
Gelde çıldırma. :)
Telefonu kullanmadığımız için bize ceza veriyorlar. Türk *******u arasam mümkünü yok iptal etmeyeceklerdir. Az önce babamı dolandırmaya kalktılar sigorta v.s yapıyoruz diyorlar. Babam SSK'dan emekli, bilgileri nasıl ele geçiriyorlar?
Korkuyorum artık her telefon çalışında birisi bizi dolandıracak diye, bu ay 15 kere felan **************lar aradı. Her ay düzenli olarak tüm internet servislerinden tarifinizi değiştirelim diyorlar. Sadece "onay veriyorum" lafına bakıyorlar. İnsanların **************lık ekmek kapısı olmuş, millet artık evinde oturup telefon numaralarını arayarak insanları dolandırıyorlar.
Bir keresinde evimizi arayıp "internetiz ölçtük yavaş çıktı, isterseniz şu tarife üstünden 8mb verelim" demişlerdi. İstihbaratları sağlam anlaşılan, kazara bilmeyen birisi çıksa telefona en kazık tarifeye geçirecekler.
Hep diyorum yine diyeceğim, yazıklar olsun *******...