enisku
Alfim - Enikron Web Host
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı - Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba wordpress site içinde ki reklamlarımı kategoriye göre nasıl özelleştirebilirim?
Mesela kategori id adresi 5 olan bir kategoride özel bir reklam yayınlamak istiyorum fakat özel kategori seçimi olmadığı zaman genel reklamda çalışsın. Bunun için bir çözüm önerebilecek varmı?
www.enikron.com Enikron Web Hosting - Alfim Bilişim Destek Hizmetleri www.alfim.com.tr
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu kodları tema dosyanızın içindeki category.php dosyasının uygun bir bölümüne yapıştırıp, reklam kodlarınızı da belirlenen alanlara eklerseniz istediğiniz şeyi yapmış olursunuz.
if (is_category(5)){?>
//Kategori 5 e Özel Reklam Kodları
//Genel Reklam Kodları
enisku
Alfim - Enikron Web Host
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hemen deniyorum bunu panel yöntemli bir konuma nasıl getirebiliriz acaba bir fikrin yada bir eklenti üzerinden editleme tavsiyen varmı?
www.enikron.com Enikron Web Hosting - Alfim Bilişim Destek Hizmetleri www.alfim.com.tr
enisku
Alfim - Enikron Web Host
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
standart wordpress tema paneli ayrıntı için ftp üzerinden kodlama lisaansına bakmam lazım ama wp-medya teması kullanıyorum. Gerçi panelden kastım bir reklam eklentisi üzerinden de editleme yapabilirim bir öneriniz var ise
Ek Olarak: Hocam Ben bunu yapamadım size kodları paylaşşam yerleştirebilir msiiniz?
Ek Olarak: