-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ben blogger kullandıgım halde wordpress öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
blogger para harcamak istemeyenler için güzeldir eğer faydali bir site yapiyorsan zaten ziyaretci blogger ya da wordpress diye seçmiyor geliyor sitene
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ayri bir host ile yani google altyapisindan barinmadanda blogger kurulabilir :)
mtpektas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar üstte yine her zamanki Blogger mı yoksa Wordpress mi tartışmasına hararetle dalmışlar. Bak kardeşim, Hem Wordpress hem de Blogger kullandığım için söylüyorum unutma: Bir ürün ne kadar ilgi gösterirsen o kadar güzeldir. Sen bir Blogger site yaparsın ismi Wordpress olan sitelere bin basar. Sen bir site yaparsın tasarım hiç iyi değildir içerikten tıklanma rekorları kırarsın. Google onu bunu nasıl indexliyor biliyor musun? Site içerisindeki anahtar kelimelerin daha önce indexlediği sitelerin anahtar kelimeleri ile benzerliğine bakıyor. Google insan değil ki okuyup bu yazı güzel bu yazı kötü desin değil mi? Elinde az olan içeriği arttırmaya çalışıyor. Bu nedenle 'ÖZGÜN' site çağrısı yapılıyor. Çeşitli haber sitelerinden kopyala yapıştır yapan siteler hiç okunuyor mu? Biraz da bu yönüyle bak işe ve bir saplantı olan şu Wordpress Blogger tartışmasından vazgeç. Sadece sen değil bütün webmaster arkadaşlara bir tavsiyedir bu. Sakın yanlış anlayıp da bana darılmayın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Eğer yeni isen, kesinlikle blogger derim çünkü kullanımı rahat. Fakat profesyonellik ve kalite açısından ise tabi ki de Wordpress derim çünkü geliştirilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp ye karar verdim fakat tam ayarlarını Bilmiyorum koca wmarsivden de yardım edecek biri cıkmadı :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger de kullanıyorum wp de ama wp alexa değerim 29 milyondan 3 milyona düştü bir haftada blogger de ise şu anda 23 milyn :( blogger tercih etmedin ondan