-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
inşallah düzelir 1 haftadır bu sorunu çekiyorum
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
65 / E
-
Meslek
Emekli Otomotiv Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. 3 aya yakın bir süredir.Google Tr geçiş dönemi yaşanıyor.Bu sunucuların veri akışı demektir.Halen de devam ediyor.Yüksek rakamlardan abşlayanlar belli bir inişten sonra normal düşüşe geçiyor.Bu çok doğal ve mantıklı.Web'inde kendine göre bir kuralı var ve bu kurala herkesin uyguması gerekiyor.Uymayanlar zaten sıradan biri oluyor.Mantık şu anda en azından bu.Bu durum 3 ay daha sürebilir.Alexa genel değerlendirmesi her 3 ayda bir yapıldığını biliyorsunuz.Kolay gelsin.
http://guney59.blogspot.com.tr/
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Az önce baktım, Benim 1 buçuk ay önce açtığım bir sitenin şuan 400 tekil 1500 çoğul gösterimi olmasına rağmen sıralamaya bile almamış :D
Aynı şekilde 12k tekil hiti olan kadınlar ile alakalı siteye 2 milyon küsür değer vermiş. Siteye toolbarlı webmaster girmeyince normal karşılıyorum. Ben zaten asla alexa toolbar kullanmam.
Aynı şekilde geçende bir siteyi dmoza kaydettim siteye günlük 7 kişi giriyordu. 22 milyondu. 1 hafta sonra 500k yaptı :D Bu arada dmozada gelirsek siteye zerre kadar etki etmiyor artık. Sitenin hiti hala 7 ... Başka bir dmoz kayıtlı sitem ise dmoza eklendikten 1 ay sonra filtreye girdi. Dmozu kopyalan toplistler yüzünden....
Yani organik hite falan baktığı yok kimse boş boş konuşmasın. Alexa toolbar, widget kullanmayan, aşırı derecede backlink kasmayan sitelere doğru düzgün bir değer vermez. Dünyanın en hantal yazılımını kullanıyorlar. Çoğu siteye otomatik kafadan sallama değerler veriyorlar. Adamın sitesine günde 10 kişi girmiyor. Alexa 300k değer vermiş. Böyle komik bir yazılıma hala güvenen varsa zaten bu işi hiç bilmiyor demektir.
Neyse çok konuştum yine. Herkesin seçimi kendine ama kendi başıma gelenleri paylaşayım dedim yinede...
slowdown
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-