netbozum
tr.link

Sitenin Alexa Değeri 1 Haftadır Aynı, Neden ?

14 Mesajlar 1.681 Okunma
acebozum
tr.link

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)
inşallah düzelir 1 haftadır bu sorunu çekiyorum

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
googleasistan
reklam

guney59 guney59 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 65 / E
  • Meslek Emekli Otomotiv Yöneticisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. 3 aya yakın bir süredir.Google Tr geçiş dönemi yaşanıyor.Bu sunucuların veri akışı demektir.Halen de devam ediyor.Yüksek rakamlardan abşlayanlar belli bir inişten sonra normal düşüşe geçiyor.Bu çok doğal ve mantıklı.Web'inde kendine göre bir kuralı var ve bu kurala herkesin uyguması gerekiyor.Uymayanlar zaten sıradan biri oluyor.Mantık şu anda en azından bu.Bu durum 3 ay daha sürebilir.Alexa genel değerlendirmesi her 3 ayda bir yapıldığını biliyorsunuz.Kolay gelsin.

http://guney59.blogspot.com.tr/

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Az önce baktım, Benim 1 buçuk ay önce açtığım bir sitenin şuan 400 tekil 1500 çoğul gösterimi olmasına rağmen sıralamaya bile almamış :D

Aynı şekilde 12k tekil hiti olan kadınlar ile alakalı siteye 2 milyon küsür değer vermiş. Siteye toolbarlı webmaster girmeyince normal karşılıyorum. Ben zaten asla alexa toolbar kullanmam.

Aynı şekilde geçende bir siteyi dmoza kaydettim siteye günlük 7 kişi giriyordu. 22 milyondu. 1 hafta sonra 500k yaptı :D Bu arada dmozada gelirsek siteye zerre kadar etki etmiyor artık. Sitenin hiti hala 7 ... Başka bir dmoz kayıtlı sitem ise dmoza eklendikten 1 ay sonra filtreye girdi. Dmozu kopyalan toplistler yüzünden....

Yani organik hite falan baktığı yok kimse boş boş konuşmasın. Alexa toolbar, widget kullanmayan, aşırı derecede backlink kasmayan sitelere doğru düzgün bir değer vermez. Dünyanın en hantal yazılımını kullanıyorlar. Çoğu siteye otomatik kafadan sallama değerler veriyorlar. Adamın sitesine günde 10 kişi girmiyor. Alexa 300k değer vermiş. Böyle komik bir yazılıma hala güvenen varsa zaten bu işi hiç bilmiyor demektir.

Neyse çok konuştum yine. Herkesin seçimi kendine ama kendi başıma gelenleri paylaşayım dedim yinede...

slowdown slowdown Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** F**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 7 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
alexa değerleri neden bu kadar önemli?

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al