merhaba arkadaşlar, bir ay önce bloğumu açtığımı söylemiştim. wordpressle çıktığımız yolda, hosting için param olmadığından bloggera geçtim.
hosting, wordpress, tema, tekrar blogger, düzenlemeler.. son günlerde işi gücü bıraktım bunlarla uğraşıyorum. peki neden? neden wordpresste kalmadım da tekrar bloggera döndüm. bu yazımda bunlardan bahsedeceğim.

kaliteli hosting satın almak için en az -yıllık- elli lirayı harcamanız gerek. benimse böyle işlere verecek param yok. bu blogtan para kazanmak gibi bi hayalim de yok. geçen adsense başvurdum kabul etti şaşırdım, ben de kapanmasın adsense diye ekledim bloğa. ha konusu açılmışken bi tane tıklayabilirsin yani. neyse, baktım sponsor hostingle devran dönmüyor, ben de bloggera geçtim. cname yönlendirmelerini yaptım falan, zor zannediyodum ama kolaymış. yavaş yavaş google kardeş bizi tanırsa sıkıntı yok demektir. bloggerda kategori özelliği yok. çok da lazım değil. mobil uygulaması wordpressinki kadar iyi değil. ama yazı yazdırsın yeter. diğer özelliklerde bana göre bi eksiği yok. çok güzel bi tema buldum. uyguladım, düzenledim. şimdi tekrar yayına hazırım.

iyi günler. kaynak: http://www.zeritte.com/2014/03/tekrar-yayna-hazrm.html