-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteyi satmış olarak bulunmaktayım. Bu hesap üzerinden klavyematik.net reklam vb satışları yapılmayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.klavyematik.net/ - Pagerank 3
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende bekliyorum tavsiyeleri
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Linkleri 1. ay sonunda koymanızı öneriyorum.
Ayrı yeten paravan blogları kendi arasında bağlayın. Kendi aralarında link çıkışı yapın.
Hepsini birbirine bağlayıp özgün tuttuktan sonra yani yaklaşık 1 ay sonunda hepsinden tanıtım yazısı yazın. Alt sayfalara link verirseniz onlar güclenir. Doğal olmaya çalışın kendi yolunuzu bulacaksınızdır.
Kısaca birisi 1 ay sonra sitenizi görüyor ve faydalı buluyor bunu da belirtmek istiyor gibi düşünün.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla doğru düzgün birşey yapacaksan eğer 6 ay 1 seneden aşağı link çıkma. Ben genelde hep öyle yapıyorum. O süre zarfında pr değerleri de yükseliyor. Ardından asıl sitelerde ki bazı konuları paylaşıyorum uçuruyor siteleri ama 1-2 haftalık sitelerden link çıkışı sinek vızıdısı gibi oluyor.
Site işi öyle hızlı yapılarak olacak iş değil. Zaman çok önemli birşey... Birazda yatırım... Evimde 3 tane internet bağlantısı ve 4 tane pc var. Google'dan zor kaçıyorum :D Paravan blogları anladığı anda indiriyor dikkat et.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Özel kelimelerinde sıralamaya giren hangi url ise ona link ver. Hep aynı linke de verme dağıt, hem linkleri hem de kelimeleri. Zen'in dediği gibi sağlam olanlar 6 ay 1 senedir, düşündüğün kelimeye göre link verme vaktini ayarlayabilirsin. Bu tamamen sana kalmış bir durumdur.