-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Etiketleri direkt yazı olarak nasıl açtırabilirim.
Mesela yazının başlığı 53. emmy ödülleri
Etiketlerde 53. emmy ödüllerin kim kazandı, 53. emmy ödülleri kazananlar.
Normalde bunlar tag sayfasında açılıyor. Bunları nasıl direkt içerik sayfası şeklinde açtırabiliriz...
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
etiket mantığına aykırı değil mi?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tüm sitelerimde arkadaşın dediği sistemi kullanıyorum. Seneler oldu sıkıntı olmadı. Arkadaşım archive.php dosyasında php_excerpt kodunu bul the_content yap
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlık benzeri etiketleri çok fazla kullanırsan pandayla arkadaşlığınız iyi olacak demektir. Sitenin önüne set çekiyorsun. Eski siteleri çok etkilemese de yenileri çökertiyor yada ilerleyemiyorlar...
Sana tavsiyem etikete yönelmektense konulara description olarak gir o kelimeleri böyle şeylere ihtiyac duymazsın. Ben etiket neredeyse hiç kullanmıyorum ama 5 kelimelik başlıkta ki tek bir kelimeden bile hit alıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
RadiKaL adlı üyeden alıntı
Tüm sitelerimde arkadaşın dediği sistemi kullanıyorum. Seneler oldu sıkıntı olmadı. Arkadaşım archive.php dosyasında php_excerpt kodunu bul the_content yap
Peki etiket ile bir tane yazı varsa bunu direkt yazıya yönlendirme birkaç yazı varsa etiket gösterim şeklinde nasıl göstertebilirim
Ek Olarak:
Zen adlı üyeden alıntı
Başlık benzeri etiketleri çok fazla kullanırsan pandayla arkadaşlığınız iyi olacak demektir. Sitenin önüne set çekiyorsun. Eski siteleri çok etkilemese de yenileri çökertiyor yada ilerleyemiyorlar...
Sana tavsiyem etikete yönelmektense konulara description olarak gir o kelimeleri böyle şeylere ihtiyac duymazsın. Ben etiket neredeyse hiç kullanmıyorum ama 5 kelimelik başlıkta ki tek bir kelimeden bile hit alıyorum.
Peki etiket sistemi en verimli nasıl kullanılır...
Son Haberler www.haberdetaylari.com