-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar. Yeni açtığım sitemde doğru reklam yerleşimini bulmak için bu aralar reklamları sürekli değiştiriyorum.
Pasif olan reklamlardan birini tekrardan kullanmaya başlayıp, yazıların altına yerleştirdim, sonradan sitem yeni olduğu için ziyaretçilerimin 1 sayfada 3 reklamdan (1 tane üstte logo yanında, 1 tane sağ tarafta, 1 tane de yazı altında) sıkılacağını düşünerek yazı altındaki reklamı kaldırdım.
Kısaca, reklamlarla sürekli oynamak herhangi bir ban riski yaratır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Emin değilim fakat, sanmıyorum risk taşıyacağını zaten gelir az olduğunda adsense kendisi uyarı veriyor onu dene bunu dene diye. Bende zamanında çok oynamıştım, boyut değiştirdim yer değiştirdim onu yaptım bunu yaptım en iyi nasıl oluyor diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarımcı ve Girişimci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bir sorun oluşturmaz fakat insanları reklama tıklamaya zorlarsan, reklamları içerikmiş gibi gösterip tıklamaya yöneltirsen banlanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de sorun olacağını düşünmüyorum.son bir haftadır kaç tane reklam denedim bilmiyorum.arkadaşın dediği gibi en uygun yerleşimi google kendisi öneriyor zaten.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yerleşiminize bir hafta kadar böyle devam edin hocam. Bir hafta sonra yazının altına reklamınızı ekleyin. Bir hafta sonra her iki kazancınızı karşılaştırın. Bana sorarsanız yazı altında kullanılmış bir reklam ziyaretçiyi rahatsız etmez. Hatta aksine, işini bitirmiş olan ziyaretçiye alternatif sunmuş olursunuz. Yazısını okuyup işini bitirmiş zaten, ister tıklar ister çıkar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zaten benim asıl amacım siteden para kazanmak değil. Sadece ilgili firmanın oyunlarıyla ilgili tamamen Türkçe bir kaynak oluşturmak.
Reklamlar az da olsa gelir kazanmak için. İlerde site gelişince aylık hosting giderini karşılaşın yeter bana. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabiki oluşturmaz.
İstediğiniz zaman yayınlayıp istediğiniz zaman yayından kaldırmak hakkına sahipsiniz.
Dolayısıyla istediğiniz yere koyabilirsiniz.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben hergün en az 1 tane siteyle oynuyorum. Denemeler yapmak doğal birşey. Önemli olan kendi reklamına tıklama deneme yaparken :) yasak yerleşim ve 3 reklam üstü koymadığın sürece hiç bir sıkıntı yok.